Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Λυκουρέντζος για τη δολοφονία βουλευτή στη Μεγάλη Βρετανία

Ο Λυκουρέντζος για τη δολοφονία βουλευτή στη Μεγάλη Βρετανία
Με ανάρτησή του, ο πρώην Υπουργός, Ανδρέας Λυκουρέντζος, έγραψε ... "Συγκλονισμένοι οι Ευρωπαίοι πολίτες και οι Ευρωπαίοι πολιτικοί,μετά την τραγική απώλεια της Βρετανίδας Βουλευτού Jo Cox.
Οι καιροί αλλάζουν.
Μπαίνουμε σε μια εποχή ενδοκοινωνικών ασύμμετρων απειλών οι οποίες εκπηγάζουν απο την αμφισβήτηση της πολιτικής λόγω των οικονομικών κρίσεων και των αδιεξόδων των πολιτών.Πρόκειται για την εκδήλωση ενός γενικότερου φαινομένου πολιτικοκοινωνικής απορρύθμισης : στις ΗΠΑ αντισυστημική ψήφος στην υποψηφιότητα του κ.Τράμπ,στην Βρετανία φανατισμός υπέρ του BREXIT και βία,στη Γαλλία αμφισβήτηση και βία στο πεζοδρόμιο,στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης άνοδος των άκρων.Έλειψη εμπιστοσύνης στους δημοκρατικούς Θεσμούς και τους αιρετούς εκπρόσωπους.
Στην Ελλάδα λαϊκισμός,ψεύδη και πολυδιάσπαση των πολιτικών ρευμάτων.
Διαφαίνεται οτι στο προσεχές μέλλον,θα ζήσουμε σε έναν διαφορετικό κόσμο χωρίς την ασφάλεια και την πρόοδο την οποία μέχρι τώρα το ίδιο το φιλελεύθερο οικονομικό σύστημα προσέφερε στους πολίτες.Ας ευχηθούμε να είναι μια σύντομη περίοδος αντιφάσεων και όχι η απαρχή της καθολικής κατάρρευσης..."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...