Menu
RSS
Τρίτη, 30/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Όχι σε όλα τα ναρκωτικά» φώναξε το ΚΚΕ στα "Κλωνατζίδικα" της Τρίπολης (vd)!

«Όχι σε όλα τα ναρκωτικά» φώναξε το ΚΚΕ στα "Κλωνατζίδικα" της Τρίπολης (vd)!
Η τομεακή επιτροπή Αρκαδίας του ΚΚΕ διοργάνωσε εκδήλωση κατά των ναρκωτικών την Τετάρτη 29 Ιουνίου, στα Κλωνατζίδικα (σκακιέρα), στην Τρίπολη.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα ιστορικό αφιέρωμα της δράσης της ΕΠΟΝ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά και συνεχίστηκε με την παρουσίαση της θέσης του κόμματος ενάντια στα ναρκωτικά από τον Αναστασόπουλο Άκη, που είναι μέλος του γραφείου Πελοποννήσου του ΚΚΕ.
Στη συνέχεια, τρία νέα κορίτσια οδήγησαν το κοινό σ' ένα ταξίδι γεμάτο μηνύματα κατά των ναρκωτικών, αφυπνίζοντας μας για ένα πρόβλημα - μάστιγα στις μέρες μας.
Το ΚΚΕ για την παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών, αλλά και κάθε μέρα, υψώνει φωνή διαμαρτυρίας και καταδίκης στην εντεινόμενη απόπειρα υποταγής των συνειδήσεων, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, μέσω της εξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες, ώστε να μην αντιδρούν στη βαρβαρότητα που διαμορφώνει το εκμεταλλευτικό σύστημα.
Το ΚΚΕ χαιρετίζει τη μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που αντιστέκεται στην προπαγάνδα περί δήθεν αθώων ναρκωτικών και Υποστηρίζει θερμά το δικαίωμα όλου του λαού σε υπηρεσίες πρόληψης και το δικαίωμα των εξαρτημένων στη θεραπεία και την επανένταξη. Αναγνωρίζει τον ηρωισμό με τον οποίο δίνουν τη μάχη οι εργαζόμενοι στα επίσημα θεραπευτικά προγράμματα, καθώς και οι οικογένειες των εξαρτημένων που τους στηρίζουν.
Φορείς του νομού που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήτανη ΕΛΜΕ, η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ, η Ομάδα Γυναικών και το Παναρκαδικό Συνδικάτο Οικοδόμων.
Δείτε εικόνες και βίντεο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...