Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ακυρώθηκαν οι απολύσεις σε επιχείρηση της Βιομηχανικής Περιοχης (video)

Ακυρώθηκαν οι απολύσεις σε επιχείρηση της Βιομηχανικής Περιοχης (video)

{pgslideshow id=42|width=640|height=480|delay=3000|image=L}

Διαμαρτυρία στελεχών του ΠΑΜΕ (συνδικαλιστική οργάνωση που πρόσκειται στο ΚΚΕ), έγινε σήμερα, έξω από την επιχείρηση «Πόκας», στη Βιομηχανική Περιοχή. Εκεί, συγκεντρώθηκαν περίπου 50 άτομα, ενώ μαζί τους είναι και ο Πρόεδρος του Εργατικού κέντρου Αρκαδίας.

Αυτό που ζητούσαν από το ΠΑΜΕ είναι η επαναπρόσληψη τεσσάρων απολυμένων, να δοθεί στους εργαζόμενους αντίγραφο της σύμβασης που έχουν υπογράψει, να καταβληθούν όλες οι απλήρωτες υπερωρίες που έχουν κάνει οι εργαζόμενοι, να καθορίζεται και να τηρείται το ωράριο εργασίας των εργαζομένων τουλάχιστο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, να δίνεται το αντίγραφο της μισθοδοσίας των εργαζόμενων και μέτρα για την Υγιεινή & Ασφάλεια των εργαζομένων- Χορήγηση Μέσων Ατομικής Προστασίας (γάντια, φόρμες, παπούτσια, μάσκες, ωτοασπίδες, κλπ.).

Κάποια στιγμή, επικράτησε ένταση έξω από την επιχείρηση και εκεί μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις.

Ο επιχειρηματίας δήλωσε ότι προχώρησε σε απολύσεις αλλοδαπών, προκειμένου να προσλάβει Έλληνες εργαζόμενους, ενώ εξήγησε ότι είχε παράπονα από τους αλλοδαπούς ότι δεν απέδιδαν στην εργασία τους. Επίσης, τους κατηγορεί ότι τον έκλεβαν!

Αργά το απόγευμα, με καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές, εργοδότη και συνδικάτου, αποφασίστηκε, να ακυρωθούν οι απολύσεις, με την προυπόθεση ότι δεν θα υπάρξουν άλλα κρούσματα κλοπών στην επιχείρηση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...