Πλημμύρες και ζημιές στο χωριό Νεοχώρι - Νέο φωτογραφικό υλικό!

Νέες ζημιές προκλήθηκαν από το καλοκαιρινό μπουρίνι που έπληξε σήμερα αργά το απόγευμα χωριά του πρώην Δήμου Κορυθίου.
Η ρεματιά που ξεκινά από το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου Βαρσών, φούσκωσε ξαφνικά και κατέβασε τόσο πολύ νερό που στο ύψος του Νεκροταφείου στο Νεοχώρι υπερχείλισε, βγήκε στο δρόμο και προκάλεσε πλημμύρες στα χωριά Ζευγολατιό και Νεοχώρι, όπου πλημμύρισαν υπόγεια και ορισμένα ισόγεια σπιτιών στο Νεοχώρι και επενέβη η Πυροσβεστική υπηρεσία.
Αναγνώστης του «Καλημέρα Αρκαδία» έστειλε νέο φωτογραφικό υλικό από το χωριό Νεοχώρι, γράφοντας: «Αυτή είναι η βοήθεια των "αρχών" μετά από τις πλημμύρες και όχι αυτά που λένε...»
View the embedded image gallery online at:
https://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/54219-plimmyres-kai-zimies-sto-xorio-neoxori-neo-fotografiko-yliko.html#sigProIdfcb88913fb
https://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/54219-plimmyres-kai-zimies-sto-xorio-neoxori-neo-fotografiko-yliko.html#sigProIdfcb88913fb