Menu
RSS
Δευτέρα, 27/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πάλι στο … «παρά ένα» το πανηγύρι της Τεγέας – Πυρ και μανία ο Παυλής με τον Τεγεατικό!

Πάλι στο … «παρά ένα» το πανηγύρι της Τεγέας – Πυρ και μανία ο Παυλής με τον Τεγεατικό!
Το γεγονός ότι έχουμε μπει στο δεύτερο μισό του Ιουλίου και απόφαση δεν έχει ληφθεί για το φετινό πανηγύρι της Τεγέας, προκάλεσε την κριτική του Κώστα Τζιούμη προς τη δημοτική αρχή ότι καθυστερεί (και) φέτος για την συγκεκριμένη υπόθεση.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, εξήγησε: «Από το Σεπτέμβριο έχει ξεκινήσει η συζήτηση με τον Τεγεατικό. Έχει αναπτυχθεί αλληλογραφία και συναντήσεις πάνω από 30 φορές. Η τελεσίδικη απόφαση του Τεγεατικού πριν από 10 μέρες είναι ότι δεν παραχωρούν το χώρο. Όταν τους ανακοινώθηκε ότι το πανηγύρι θα γίνει σε άλλους διαθέσιμους χώρους, τότε γύρισαν το παραμύθι και έτρεψαν να πάρουν απόφαση.
Όταν μιλάμε για πανηγύρι Τεγέας, θέλουμε να είναι ο Τεγεατικός ή δεν θέλουμε; Αν δεν θέλουμε, είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Εμείς κρίναμε και εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παρανομούν και να παραποιούν το νόμο.
Να φτάνουμε σε οριακά σημεία και να νομίζουν ότι μπορεί να εκβιάζει το δήμο ένα σωματείο; Εμείς, είσαστε και θα είμαστε καλοπροαίρετοι.
Τα παιχνίδια τελείωσαν.
Δεν μας είναι δύσκολο να πάμε παραδίπλα, αλλά επιμείναμε στους ίδιους χώρους.
Αυτό που θα κάνουμε είναι να διορθώσουμε τα τέλη».
Από την πλευρά του, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Δημήτρης Βόσνος είπε ότι «αποδείχτηκε ότι συνειδητά ο Τεγεατικός οδηγεί σε πιεστικές καταστάσεις. Θα σας δοθεί φάκελος με όλη την αλληλογραφία.»
Σε αμέσως επόμενο συμβούλιο, θα έρθει τακτικό θέμα συνεδρίασης για την διοργ΄ναωση του πανηγυριού της Τεγέας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...