Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πανηγύρι Τεγέας: Η απόφαση για την οριοθέτηση του χώρου

Πανηγύρι Τεγέας: Η απόφαση για την οριοθέτηση του χώρου
Με κατά πλειοψηφία απόφαση, η Επτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τρίπολης, συμφώνησε με την οριοθέτηση του χώρου της εμποροπανήγυρης Τεγέας όπως αυτή έχει καθοριστεί το έτος 2015 με τη με αριθμό 474/2015 Απόφαση του Δ.Σ. Τρίπολης, και λαμβάνοντας υπόψη τους παραχωρηθέντες χώρους προς το Δήμο, οι οποίοι πλέον τίθενται σε δημόσια – κοινή χρήση, για τη λειτουργία της εμποροπανήγυρης Τεγέας 2016 σύμφωνα με την υπ. αριθμ 27089/29-6-2016 ανακοίνωση – πρόσκληση του Δήμου συμπληρώνει τα εξής:
"Α1. Προτείνουμε να ενταχθεί στο χώρο (έκταση) τέλεσης της εμποροπανήγυρης, όλος ο χώρος ιδιοκτησίας Ιωάννη και Ηλία Παπασίνου και κληρονόμων Χρήστου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος ορίζεται από την επαρχιακή οδό ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΣΤΡΟΥΣ, και τις 2 δημοτικές οδούς οι οποίες τέμνονται υπό γωνία με την προαναφερόμενη επαρχιακή οδό.
Α2. Επίσης να γίνει επέκταση κατά πλάτος στη δημοτική οδό μεταξύ των ιδιοκτησιών Βρούβα και Αναγνωστόπουλου, η οποία συνδέει την επαρχιακή οδό ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΣΤΡΟΥΣ με δημοτική οδό στα δυτικά. Η επέκταση αυτή να γίνει προς την πλευρά της ιδιοκτησίας Βρούβα, σε βάθος (πέντε) 5,00μ από το όριο της δημοτικής οδού.
Και για τις 2 ανωτέρω εκτάσεις, στην πλευρά προ την επαρχιακή οδό ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΑΣΤΡΟΥΣ, ο χώρος τέλεσης της εμποροπανήγυρης θα οριοθετείται μέχρι (τρία) 3,00μ από το όριο της επαρχιακής οδού, για την ασφαλή κίνηση των επισκεπτών της εμποροπανήγυρης.
Β. Σε επιχειρήσεις εστίασης (υγειονομικού ενδιαφέροντος) που έχουν πρόσοψη σε δημοτική οδό και αναπτύσσουν τραπεζοκαθίσματα εντός της ενιαίας ιδιοκτησίας τους, ο παραχωρούμενος σε αυτές χώρος συμπεριλαμβάνει όλο το τμήμα της παραχωρούμενης ιδιοκτησίας που επιθυμούν να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό."
Για την απόφαση, παρούσα ψήφισε η Χριστίνα Ζαμπαθά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...