Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Επιτροπή που θα κάνει ελέγχους για το Πανηγύρι της Τεγέας!

Η Επιτροπή που θα κάνει ελέγχους για το Πανηγύρι της Τεγέας!
Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, συγκροτήθηκε Επιτροπή ελέγχου τήρησης όρων κανονισμού
λειτουργίας εμποροπανήγυρης Παλαιάς Επισκοπής Τεγέας Δήμου Τρίπολης αποτελούμενη από τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.: 1.Βόσνο Δημήτριο, 2. Παρασκευόπουλο Νικόλαο, και 3.Σωτηρόπουλο Δημήτριο με αναπληρωτές τους, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. 1. Αδαμόπουλο Γεώργιο, 2.Παπαδημητρίου Σωτήριο και 3.Σταματόπουλο Δημήτριο αντίστοιχα.
Δυνητικά το συμβούλιο όρισε τους δημοτικούς υπαλλήλους κ.: 1.Δέμου Κωνσταντίνα και
2.Γκαργκάσουλα Παναγιώτη με αναπληρωτές τους, τους δημοτικούς υπαλλήλους κ.: 1.Ανδριανάκο Κωνσταντίνο και 2.Καραγιάννη Νικόλαο αντίστοιχα προκειμένου να επικουρούν το έργο της ως άνω Επιτροπής.
Έργο της Επιτροπής θα είναι ο έλεγχος της ορθής εγκατάστασης των δικαιούχων, της τήρησης των όρων της άδειας και της απομάκρυνσης των άνευ αδείας συμμετεχόντων στην εμποροπανήγυρη Τεγέας, η διενέργεια κλήρωσης για την παραχώρηση θέσεων στους ενδιαφερομένους, η επιβολή προστίμων σε κάθε παράβαση του παρόντος κανονισμού.
Καθήκον της Επιτροπής θα είναι η παρακολούθηση και εν γένει η διαχείριση της εμποροπανηγύρεως. Η Επιτροπή θα υποχρεούται να συνεδριάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα, να εισηγείται προτάσεις, να επιλαμβάνεται οποιοδήποτε θέμα προκύψει στη διάρκεια της εμποροπανήγυρης που δεν προβλέπεται από την κανονιστική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, να διενεργεί τακτικούς ελέγχους στους χώρους ανάπτυξης της εμποροπανηγύρεως για τη διαπίστωση της καλής και ομαλής λειτουργίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...