Menu
RSS
Τετάρτη, 29/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βούρβουρα - Κυκλοφοριακή ρύθμιση μέσα στο χωριό!

Βούρβουρα - Κυκλοφοριακή ρύθμιση μέσα στο χωριό!
Τη διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στο ρεύμα προς Άγιο Πέτρο της Επαρχιακής οδού αριθ. 19 (Άγιος Πέτρος – Βούρβουρα – Εθνική Οδό Τρίπολης – Σπάρτης), στο τμήμα της που κείται εντός ορίων οικισμού Βουρβούρων από τη θέση έμπροσθεν της ιδιοκτησίας Τσακαλάκη έως τη θέση έμπροσθεν της οικίας Καλαμούτσου από 27-07- 2016 έως 12-08-2016, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, ως εξής:

 μήκος ζώνης εργασιών 50,00m που θα οριοθετείται με τοποθέτηση αναλαμπόντων φανών κινδύνου περιμετρικά αυτής. (Αναλάμποντες φανοί κινδύνου: Οι φανοί κινδύνου είναι φορητές συσκευές που αποτελούνται από λυχνίες (λάμπες), χαμηλής έντασης κίτρινου χρώματος ελάχιστης Ø180 mm, οι οποίοι λειτουργούν με συσσωρευτές ενέργειας. Οι αναλάμποντες φανοί χρησιμοποιούνται για την επισήμανση κινδύνου και την οπτική καθοδήγηση των οδηγών ως εξής:
στη ζώνη συναρμογής, σε κάθε πινακίδα οριοθέτησης έργων στη ζώνη εργασιών, σε κάθε δεύτερη και υποχρεωτικά στην πρώτη και στην τελευταία πινακίδα. Οι αναλάμποντες φανοί κινδύνου τοποθετούνται σε ελάχιστο ύψος 0,90 m από την επιφάνεια κυκλοφορίας. Οι αναλάμποντες φανοί πρέπει να ικανοποιούν τις απαιτήσεις του ΕΝ 12352.Oι Η χρονική περίοδος αφής – σβέσης θα είναι 0,5 sec.).

 μήκος εργοταξιακής ζώνης 150,00 m με δύο ζώνες προειδοποίησης εκατέρωθεν της ζώνης εργασιών μήκους 50,00m , οι οποίες θα οριοθετούνται με την τοποθέτηση συμβατικών πινακίδων ΚΟΚ Κ-20 σε σταθερό πλαίσιο, το οποίο θα φέρει αναλάμποντα φακό κινδύνουκαι Κ-6 ώστε να γίνεται αντιληπτή η στένωση της οδού. Σε απόσταση 20,00m από αυτές και εντός της εργοταξιακής ζώνης θα τοποθετηθούν πινακίδες και πινακίδες Ρ-5 και Ρ-6 περί παραχώρησης προτεραιότητας στην ελεύθερη λωρίδα κυκλοφορίας

 Ελάχιστο πλάτος κυκλοφορίας: 3,00m

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...