Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η κατεπείγουσα συνεδρίαση για το … σιντριβάνι στο Λεβίδι!

Η κατεπείγουσα συνεδρίαση για το … σιντριβάνι στο Λεβίδι!


Μία κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για ένα έργο συντήρησης στο σιντριβάνι του Λεβιδίου, ενόψει του Πανλεβιδιώτικου Ανταμώματος, προκάλεσε την παρέμβαση του Νίκου Τσιαμούλου, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

«Ήρθε κατεπείγουσα πρόσκληση στις 12.00 για κατεπείγουσα συνεδρίαση στη 1.00 το μεσημέρι για ένα σιντριβάνι στην πλατεία του Λεβιδίου.

Επισκέφθηκα το βράδυ της ίδια μέρας, το Λεβίδι και έμαθα ότι είναι πέντε χρόνια έτσι το σιντριβάνι. Τότε ποιος ο λόγος του κατεπείγοντος;

Η κατεπείγουσα πρόσκληση αφορούσε μία απευθείας ανάθεση για 6.000 ευρώ.

Θα παρακαλούσα να είναι η τελευταία κατεπείγουσα συνεδρίαση και να μην σπαταλάμε έτσι τα χρήματα αφειδώς. Θα μπορούσε να γίνει μία δημοπρασία και να πάρει κάποιος το έργο.»

Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Βόσνος εξήγησε τη διαδικασία που ακολουθήθηκε και τόνισε ότι «αν είχε μεθοδευτεί καλύτερα, θα μπορούσε να έρθει πιο έγκαιρα. Έγινε με ένα τρόπο που δεν είναι ο καλύτερος».

«Εμείς δεν λέμε να μην γίνει το έργο για το Πανλεβιδιώτικο Αντάμωμα» τόνισε ο Νίκος Τσιαμούλος.

Ο Αντιδήμαρχος Μπάμπης Σταμάτης είπε ότι «η δρομολόγηση για το συγκεκριμένο έργο έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό, αρχικά μέσα από τη ΔΕΥΑΤ, δεν περπάτησε αυτό και ίσως θα μπορούσε να είχε γίνει νωρίτερα. Αλλά, επειδή ο κόσμος που θα έρθει για το Αντάμωμα, θα είναι πολύς, πραγματικά πρέπει να γίνει γρήγορα το έργο, για να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα».

1 σχόλιο

  • Anonymos
    Anonymos Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 10:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχώς υπάρχει και ένας (και μόνο ένας) που λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...