Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«‘Ελλη...νες»: Η συγκινητική ... παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στον Γιώργο! (vd)

«‘Ελλη...νες»: Η συγκινητική ... παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στον Γιώργο! (vd)
Μια πολύ δυνατή ιστορία «ανθρωπιάς» ... φέρνει στο φως της δημοσιότητας, η εκπομπή «Έλλη ... νες» με την Έλλη Αρτοπούλου, μέσα από το www.kalimera-arkadia.gr!
Παρακολουθήστε, βήμα προς βήμα, τη συγκινητική παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στον Γιώργο, από τον Πρόεδρο του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας, Τάκη Παρασκευόπουλο και τον γραμματέα του Συλλόγου, Άρη Καρνέζη.
Η Προσφορά του αμαξιδίου ήταν μία προσφορά από την γνωστή Εταιρεία Stoiximan.gr, αξίας περίπου 3.500 €!
«Μα πόσο όμορφα πράγματα και ουσιαστικές «Πράξεις Αγάπης» συμβαίνουν γύρω μας! Ό, τι πιο δυνατό έχω ζήσει στους « 'Ελλη ... νες» !!! Ο Γιώργος χαμογέλασε ξανά, μετά από χρόνια! Έθεσε σε νέες βάσεις την όρεξη για ζωή και κατάλαβε πως πάντα υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μας , όπου χωρίς να ζητάμε τίποτα, εκείνοι αντιλαμβάνονται την ανάγκη μας, για χαμόγελα! Κατάλαβε πως τα όνειρα, μπορούν να πραγματοποιηθούν, εάν εμείς το θέλουμε πραγματικά και τολμήσουμε να τα κάνουμε πράξη!
Ο Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, Πρόεδρος ΑμεΑ Αρκαδίας, είναι ένας δυναμικός νέος, που μέσα από τα μάτια του Γιώργου κατάλαβε, πως τού αξίζει μια νέα αρχή για ένα ευτυχισμένο μέλλον! Μετά λοιπόν, από την πρόταση για χορηγία της εταιρείας Stoiximan.gr, ο Παναγιώτης αποφάσισε να δοθούν ΌΛΑ τα χρήματα για τον Γιώργο, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ειδικό αναπηρικό αμαξίδιο, στα δικά του μέτρα, για να μπορεί να κινείται με πιο ασφάλεια!
Έτσι κι έγινε! Δόθηκε ειδική παραγγελία στο εξωτερικό και ο Γιώργος παρέλαβε το ολοκαίνουργιο αμαξίδιο του με όνειρα για μια όμορφη ζωή ! Είναι μοναδικό συναίσθημα! Άνθρωποι, ανθρωπιά ... Χαμόγελα ...
Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω δύο φράσεις που τις επικροτώ!
Παναγιώτης Παρασκευόπουλος : «Το μεγάλο Μπράβο το αξίζει το Stoiximan.gr και οι συντελεστές του , εμείς απλά ως μεσάζοντες φροντίσαμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο το μεγάλο ποσό των + 3.000 € που δόθηκε γι 'αυτό το χαμόγελο »!
Γιώργος: «Τα καλύτερα έρχονται αρκεί να έχουμε θέληση και διάθεση ! Πρέπει να βγούμε από τα σπίτια μας, διότι έχουμε να δώσουμε πάρα πολλά! Πρέπει να φύγουμε από τα εμπόδια και να μην εστιάζουμε στο πρόβλημα αλλά στην λύση
Ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία στον υπέροχο εξωτερικό χώρο στην Τεγέα Αρκαδίας το Τουριστικό Περίπτερο.
Να θυμάστε! Οι ανθρώπινες αξίες, όταν καλλιεργούνται, προσφέρουν τόσο αγάπη ... Εγώ είμαι εδώ για να σάς τα παρουσιάζω ... Διότι μπορεί οι εποχές να επιτάσσουν και μάς υποτάσσουν σε ψεύτικα και εικονικά μηδενικά συναισθήματα που παρασύρουν όλους μας μακριά από τα όμορφα και τα αληθινά ... Απ 'αυτά που αξίζουν και δεν κοστίζουν ... Αλλά με λίγη προσπάθεια η ευτυχία θα δείτε είναι δίπλα σας, τόσο απλά ... Και για εμένα οι δικοί μου «Έλλη..νες» είναι η απόδειξη!

Έλλη Αρτοπούλου

Facebook ΈλληΑρτοπούλου Έλληνες

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...