Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θρήνος – Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Κώστας Κόκκορης …

Θρήνος – Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Κώστας Κόκκορης …
Μία πολύ δυσάρεστη είδηση επεφύλασσε η σημερινή μέρα για την Αρκαδία και τη δημοτική μας μουσική.
Ο Κώστας Κόκκορης που τόσες και τόσες φορές έχει διασκεδάσει τον κόσμο, με τον κλαρίνο του, σε πανηγύρια και άλλες εκδηλώσεις, έφυγε εντελώς ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 51 ετών.
Ήταν γεννημένος το 1965 στο χωριό Αραχαμίτες κι εκεί έζησε τα παιδικά του χρόνια.
Οι αναμνήσεις της εποχής εκείνης του είναι ακόμη ζωντανές, το χωριό του έσφυζε από ζωή, τα κλαρίνα παίζανε συνεχώς και ο κόσμος χόρευε και διασκέδαζε σε κάθε εκδήλωση όπως γάμους, βαφτίσια, θρησκευτικές γιορτές. Ο ενθουσιασμός του ήτανε μεγάλος και το ενδιαφέρον του για τη δημοτική μουσική τον έκανε να αφήσει το χωριό και να πάει στην πρωτεύουσα για να αναζητήσει τους γνωστούς κλαρινοπαίχτες, να μάθει από αυτούς και να εξασκηθεί πάνω στο ωραίο αυτό μουσικό όργανο. Στα είκοσι δυο χρόνια του άρχισε να παίζει σιγά σιγά σε πανηγύρια και εκδηλώσεις του τόπου του, ο κόσμος τον αγκάλιασε αμέσως ...
Ήταν παντρεμένος με την Γιώτα Κόκκορη με την οποία έχουν δυο παιδιά, ήταν ζευγάρι όμως και στην δημοτική μουσική η διάδοση της οποίας είναι <<οικογενειακή>> τους υπόθεση.
Το δρόμο της δημοτικής μουσικής ακολουθεί και ο γιος του, Σωτήρης.
Το flashstars Πάτρας γράφει: «Μεγάλο πλήγμα στο μουσικό στερέωμα και ιδιαίτερα για την ξακουστή οικογένεια Κόκκορη , που τους βρήκε ΚΑΚΟ πριν από λίγες ώρες 
Ο Κώστας Κόκκορης στιγμάτισε με τον θάνατο του όλο τον μουσικό κόσμο, αφού το ταλέντο του στο Κλαρίνο, είχε προσφέρει πολλά τόσο στον Γιώργο Βελισσάρη και ήταν αυτός που τον στήριξε μέχρι τώρα, όσο και στην ίδια του την οικογένεια με τον γιό του να ακολουθεί τα χνάρια του και την γυναίκα του και μάνα του Σωτήρη να την ακολουθεί στις πίστες .
Θρήνος και σπαραγμός για όλους που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό μαντάτο. Η κηδεία θα γίνει στις Αραχαμίτες στις 04/08» .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...