Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παράλιο Άστρος: Γιορτή Ψαρά με γλέντι στις κατασκηνώσεις! (εικόνες – βίντεο)

Παράλιο Άστρος: Γιορτή Ψαρά με γλέντι στις κατασκηνώσεις! (εικόνες – βίντεο)
Το ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης μαζί με τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Τρίπολης – Παραλίου Άστρους συνδιοργάνωσαν τη Γιορτή του Ψαρά στις παιδικές κατασκηνώσεις.
Η πρόταση για τη γιορτή έγινε από τον Πρόεδρο των Αλιέων κ. Μακρή και έγινε αμέσως αποδεκτή από τον Δήμαρχο Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος είπε ότι «είναι χαρά μας να οργανώνουμε τη γιορτή του ερασιτέχνη ψαρά» και ότι στόχος είναι να γίνεται αυτή η γιορτή κάθε καλοκαίρι στο Παράλιο Άστρος.
Για την επιτυχία της γιορτής σημαντικό ρόλο έπαιξαν όσοι εργάστηκαν εθελοντικά.
Η γιορτή είχε ψαρομεζέδες, κρασί, ζωντανή ορχήστρα και πυροτεχνήματα στο λιμάνι!
 
Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΑΛΗ
«Είναι τιμή για όλους μας αλλά και χαρά που για πρώτη φορά ο Δήμος μας συνεργάζεται με έναν αξιόλογο σύλλογο, τον συλλογο ερασιτεχνών αλιέων Τρίπολης - Παράλιου Αστρους, ο οποίος εχει πολυετή προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της Αρκαδίας.
Ειναι τιμή μας που σας φιλοξενούμε απόψε στις εγκαταστάσεις του Δήμου μας.
Ως Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Τρίπολης θεωρώ υποχρέωση μου να επισημάνω περιεκτικά την αξία και την αναγκαιότητα της ύπαρξης αυτού του χώρου για τους Τριπολίτες.
Πριν πολλά χρόνια όπως εσείς οι παλιότεροι θα θυμόσαστε ο Δήμαρχος Τρίπολης Τάσος Σεχιώτης ορμώμενος από την ανάγκη των φτωχών κύρια συμπολιτών του να μπορούν να στέλνουν τα παιδιά τους στη θάλασσα, για καθαρά θεραπευτικό παραθερισμό δημιούργησε τις παιδικές κατασκηνώσεις και είμαστε ευγνώμονες γι αυτό.
Τις εγκαταστάσεις βέβαια σήμερα , εκτός από τα παιδιά της πόλης μας χρησιμοποιούν και άλλες ομάδες πολιτών , όπως είναι το Κ.Α.Π.Η μας.
Όλοι εσείς που για πάρα πολλά χρόνια βρισκόσαστε εδώ κάθε χρόνο και περνάτε ένα δεκαήμερο διακοπών.
Η επιθυμία όλων μας και κύρια του νυν δημάρχου μας κυρίου Παυλή είναι να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα και να σας παρέχουμε βελτιωμένες υπηρεσίες.
Βλέποντας σας μου δίνετε την αίσθηση ότι τώρα εδώ είμαστε όλοι μια οικογένεια και αυτού του είδους η συμβίωση που σιγά- σιγά χάνεται εξαιτίας του σημερινού τρόπου ζωής, είναι ένα παράδειγμα ανθρωπιάς, ανεκτικότητας και τελικά αγάπης μεταξύ σας.
Θέλω να πιστεύω πως αυτή η δράση του Κ.Α.Π.Η δεν θα ατονήσει και στο χέρι σας είναι να πείσετε και τα νέα μέλη μας να συμμετέχουν στον θερινό παραθερισμό ώστε του χρόνου να είμαστε ακόμα μεγαλύτερη παρέα.
Τελειώνοντας εύχομαι στα μέλη του ΚΑΠΗ υγεία και να περάσετε καλά αυτό το δεκαήμερο.
Εμείς κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε όσο μπορούμε το καλύτερο δυνατόν για σας, ως μια ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς σας στην κοινωνία και την οικογένεια.
Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο μας κ. Δημήτρη Παυλή για την οικονομική στήριξη στην αποψινή μας εκδήλωση και τον πρόεδρο των ερασιτεχνών αλιέων Τριπολης Παράλιου Αστρους κ. Μακρή και όλους τους φίλους εθελοντές για την βοήθεια τους και σας εύχομαι ότι καλύτερο.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...