Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκαδία - Τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Αρκαδία - Τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ
Αναρτήθηκαν τελικά σήμερα από την ΕΕΤΑΑ τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2016 - 2017 και οι ενδιαφερόμενοι γονείς με το ΑΜΚΑ τους και το ΑΦΜ μπορούν να δουν εάν θα λάβουν το voucher επιδότησης. 
Τα οριστικά αποτελέσματα απο την ΕΕΤΑΑ δίνουν το πολυπόθητο voucher στους γονείς ώστε να προχωρήσουν χωρίς επιβάρυνση στις εγγραφές των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για το 2016 - 2017. 
Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως την 1η Σεπτεμβρίου 2016 και οι γονείς θα πρέπει να προσκομίσουν τα voucher στις δομές που τους ενδιαφέρουν ώστε να προχωρήσουν στην εγγραφή τους.
Η εφαρμογή απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου. Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί μητέρας και παιδιού, ώστε να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Οριστικούς Πίνακες Κατάταξης, που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).
Τι πρέπει να κάνουν όσοι πήραν τα voucher 
Σύμφωνα με την ΕΕΤΑΑ, με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων και την επιλογή των δικαιούχων, οι ωφελούμενες/οι της δράσης πρέπει:
Να εκτυπώσουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher) για κάθε παιδί (μια για κάθε παιδί) από την ειδική εφαρμογή «οριστικά αποτελέσματα» της ΕΕΤΑΑ (με την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ),
Να απευθυνθούν, μέχρι και την 1-9-2016, σε οποιαδήποτε Δομή της επιλογής τους για την εγγραφή των παιδιών τους,
Σημειώνεται ότι οι ωφελούμενοι δύνανται να απευθυνθούν για την εγγραφή του/των παιδιού/ών τους είτε στην Δομή, για την οποία ενημερώθηκαν μέσω του ειδικής εφαρμογής ότι υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης του παιδιού τους, δυνάμει της ενδεικτικής σύζευξης, είτε σε οποιαδήποτε άλλη δομή επιθυμούν.
Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία της σύζευξης είναι ενδεικτική και δεν παράγει δεσμευτικά αποτελέσματα τόσο για τον Φορέα / Δομή όσο και τον ωφελούμενο/κάτοχο «Αξίας Τοποθέτησης» (Voucher).
Να υπογράψουν τη σύμβαση με τον φορέα επιλογής τους. Η σύμβαση υπογράφεται σε τρία αντίτυπα, ένα για την/τον ωφελούμενο/νη, ένα για τον φορέα και ένα για την Ε.Ε.Τ.Α.Α .
Να υπογράψουν την εξουσιοδότηση προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για να διενεργεί αυτή τις πληρωμές προς τη Δομή για λογαριασμό της/του
Να συμπληρώσουν τα στοιχεία του Ερωτηματολογίου Εισόδου στη ειδική εφαρμογή «Ερωτηματολόγιο Εισόδου» της ΕΕΤΑΑ (με την εισαγωγή ΑΦΜ και ΑΜΚΑ) και να προσκομίσουν στην δομή τη βεβαίωση που εκτυπώνεται από την εφαρμογή.
Σημειώνεται ότι αν δεν συμπληρωθούν τα στοιχεία του ερωτηματολογίου εισόδου στην εδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ, η εγγραφή - τοποθέτηση δεν θεωρείται έγκυρη για την ΕΕΤΑΑ και δεν θα ενεργοποιείται η «αξία τοποθέτησης» (voucher).
Διαδικασία τοποθέτησης ωφελουμένων:
α. Αφού λάβουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher), οι ωφελούμενες/οι απευθύνονται για την εγγραφή σε οποιαδήποτε Δομή επιλογής τους μέχρι και την 1-9-2016.
β. Η εγγραφή γίνεται με την υπογραφή τυποποιημένης σύμβασης, που θα διατεθεί από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., μεταξύ του/της ωφελούμενης/ου με τη Δομή/Φορέα, στην οποία θα προσδιορίζονται ιδίως: – Τα συστατικά στοιχεία των προσφερόμενων υπηρεσιών – Το ανώτατο κόστος των προσφερόμενων υπηρεσιών – Οι υποχρεώσεις των ωφελουμένων. – Οι υποχρεώσεις της Δομής, και ιδίως (i) για μη είσπραξη οποιασδήποτε πρόσθετης χρηματικής αμοιβής από τα ωφελούμενα άτομα, για τις υπηρεσίες που οι Δομές είναι υποχρεωμένες να παρέχουν και τις οποίες καλύπτει η «αξία τοποθέτησης», συμφώνως προς τα άρθρα 3 και 6 της παρούσας και την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., και (ii) για την μη μετατροπή συστατικών στοιχείων των υπηρεσιών τους (ενδεικτικά αναφέρονται όροι όπως η ετήσια χρονική διάρκεια λειτουργίας, το ωράριο λειτουργίας εβδομαδιαίως και ημερησίως, τυχόν μετακίνηση).
γ. Κατά την εγγραφή, η/ο ωφελούμενη/ος υπογράφει τυποποιημένο έντυπο με το οποίο παρέχει στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. εξουσιοδότηση να διενεργεί τις πληρωμές προς τη Δομή για λογαριασμό του/της.

4 σχόλια

  • Αρης
    Αρης Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 13:02 Σύνδεσμος σχολίου

    μετα την 1η Σεπτεμβρη θα ανοιξει

  • Πανος
    Πανος Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 11:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Καποιος να μας απαντησει που βρισκεται αυτη η εφαρμογη ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ????

  • Γιαννης
    Γιαννης Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 10:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Που βρίσκεται αυτή η περιβόητη εφαρμογή "" ερωτηματολογιο εισοδου"" ?μπορεί να μας πει κάποιος?

  • Φυλλιω
    Φυλλιω Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 00:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Αντε καλα. Θα φτιαξεις της εξουσιοδοτηση ηλεκτρονικα και θα την εκτυπωσεις για να την υπογραψεις... που στο διαολο θα την στειλεις? Και αυτη η ειδικη εφαρμογη"ερωτηματολογιο εισοδου" που στο καλο βρισκεται? Τι μπαχαλο ειναι αυτο φετος ρε???

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...