Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μαίναλο - Η γουρνοπαρέα Μαινάλου γιόρτασε στην … καλύβα της! (vd)

Μαίναλο - Η γουρνοπαρέα Μαινάλου γιόρτασε στην … καλύβα της! (vd)
Κάθε χρόνο, στην αρχή και στην λήξη του κυνηγιού, οι γουρουνοκυνηγοί του Μαινάλου, στήνουν γιορτή, στην «καλύβα» τους, που βρίσκονται κοντά στο χωριό Πιάνα! Είναι μία γιορτή, με καλό φαγητό και κρασί που πλέον έχει γίνει θεσμός!
Ο αρχηγός της παρέας Κωνσταντίνος Δημόπουλος καλωσόρισε τον κόσμο και ευχαρίστησε τους Πέτρο Τατούλη, Γιώργο Ρουμελιώτη, Θόδωρο Καραλή, Γιώργο Καρώνη, Νικο Τσιαμούλο και Εύη Τατούλη.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ευχήθηκε καλά κυνήγια, να είμαστε προσεκτικοί όλοι μας και να υπάρχει ασφάλεια για όλους και αυστηρή τήρηση των κανόνων.
Ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης και Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου, Γιώργος Ρουμελιώτης ευχήθηκε καλές τουφεκιές, με προσοχή, με ασφαλή κυνήγια, με σεβασμό στο θήραμα, τη φύση και το περιβάλλον. «Πορτοκαλί γιλέκα, είναι βασικός κανόνας για όλους. Με παρέμβαση της περιφέρειας και πρωτοβουλία του Κυνηγετικού, αυξήσαμε από πέντε σε δέκα τα θηρεύσιμα γουρούνια στην Πελοπόννησο» είπε.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα στη γιορτή είχε πάει και ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο" και γιατρός, Κώστας Τζιούμης, που άλλωστε δίνει το "παρών" κάθε χρόνο...

2 σχόλια

  • Λακης
    Λακης Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 00:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Στη γουρουνο παρέα ηταν και Πέτρος Φυσικό είναι

  • Κυριακος
    Κυριακος Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016 21:20 Σύνδεσμος σχολίου

    γουρουνοπαρέα φαντάζομαι ότι ξέρουν τι σημαινει: παρέα γουρουνιών . με επίτιμο προσκεκλημένο τον Τατούλη ,φοβερή είδηση που προάγει τον πολιτισμό!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...