×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/ekethesipapandreou-tripoli2016
Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξύπνησε μνήμες η έκθεση για τον Ανδρέα Παπανδρέου που εγκαινιάστηκε στην Τρίπολη! (vd)

Ξύπνησε μνήμες η έκθεση για τον Ανδρέα Παπανδρέου που εγκαινιάστηκε στην Τρίπολη! (vd)
Εγκαινιάστηκε το Σάββατο στην Τρίπολη, η έκθεση με ιστορικό υλικό «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» για τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Η έκθεση του Ιδρύματος Παπανδρέου περιλαμβάνει πλούσιο ανέκδοτο υλικό με αυθεντικά χειρόγραφα, φωτογραφίες, σημειώσεις, και αποσπάσματα ομιλιών του Ανδρέα για την οικονομία, την κοινωνία, την αποκέντρωση, την ισότητα, την παιδεία, που αναδεικνύουν το έργο των κυβερνήσεών του και δηλώσεις του για το δημόσιο χρέος.
Παρόντες ήταν ο πρώην Υπουργός και παλιός Νομάρχης Αρκαδίας, Γρηγόρης Νιώτης, ο πρώην Υπουργός και πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης. Επίσης, εκεί ήταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο πρώην Δήμαρχος, Αλέκος Κοτσιάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάσος Κακλαμάνος και ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας, Γιάννης Άρχοντας.
Τον Δήμο Τρίπολης και τον Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή εκπροσωπούσε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Βόσνος που καλωσόρισε τον κόσμο στην έκθεση και δήλωσε συγκινημένος που μίλησε για τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Στη συνέχεια, μίλησε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Φίλιππος Πετσάλνικος ο οποίος αναφέρθηκε στην περίοδο κατά την οποία αναφέρεται η έκθεση από τον ανένδοτο αγώνα του Γεωργίου Παπανδρέου, το ΠΑΚ και τον αγώνα για την ανατροπή της Χούντας, μέχρι την Αλλαγή του 1981.
Η Έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 19 Σεπτεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο. Το ωράριο της έκθεσης είναι: Κυριακή-Δευτέρα: 09.00-13.00 & 17.30-21.00. {gallery}ekethesipapandreou-tripoli2016{/gallery}

5 σχόλια

  • anonymoys
    anonymoys Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 23:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποιος έγραψε για τον Άκη, αυτός είναι εκεί που είναι, εξήγηστε μου γιατί ο Μπαρόζο που πήρε τα ίδια πράγματα (με τον Άκη) για την Πορτογαλία έγινε πρόεδρος της Ε.Ε. και τώρα που έληξε η θητεία του γίνεται μέλος της Goldman Sachs? (Γιαυτό θύμωσε ο κ. Γιουνκέρ!).

  • Σεβασμός
    Σεβασμός Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 22:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρεσπεκτ για τον ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου λάκηδες !!! Εάν δεν υπήρχε ο Ανδρέας ακόμη θα σας φακέλωνε η Χωροφυλακή με βάση ποιά εφημερίδα διαβάζετε !!! Γιαυτό γατάκια αράχτε και αφήστε στην ησυχία του τον ΗΓΕΤΗ !

  • Παπαδοπουλος νικος
    Παπαδοπουλος νικος Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 21:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγκινήθηκα πολυ.Ωραία χρόνια .Τα αγγια έγιναν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι .Ο ΑΚΗΣ που είναι ρε παιδιά?

  • anonymoys
    anonymoys Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 20:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πιστεύω να το επιτρέψει 15.28. η μαμά Margaret,οπότε μην κάνετε όνειρα και μάλιστα παρελθούσης καλοκαιρινής νυχτός.-

  • ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ
    ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016 15:28 Σύνδεσμος σχολίου

    θα μας σωσει ο γιωργακης για μια ακομα φορα.....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...