Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βραβείο "Regional Media Awards 2016" στο "Καλημέρα Αρκαδία"! (vd)

Βραβείο "Regional Media Awards 2016" στο "Καλημέρα Αρκαδία"! (vd)
Σε μια λαμπρή βραδιά, αποκλειστικά αφιερωμένη στα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα και στις καλύτερες πρακτικές τους, με τις οποίες διεκδικούν δυναμικά τη θέση που τους αρμόζει στο ευρύτερο οικοσύστημα της Επικοινωνίας, απονεμήθηκαν τα Regional Media Awards 2016!
Μια Τελετή Απονομής όπου πρωταγωνιστές είναι για πρώτη φορά τα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα.
Tα Regional Media Awards 2016 είναι τα βραβεία που για πρώτη φορά συγγκεντρώνουν και επιβραβελυουν τα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα (Εφημερίδες, Περιοδικά, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο & sites) στη χώρα μας. Στόχος των βραβείων είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου, μέσω της ανάδειξης case studies, τα οποία θα αποτελέσουν οδηγό για τους υπόλοιπους παρόχους περιεχομένου, καθώς και η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ των Μέσων και του κοινού, και μεταξύ των Μέσων και των διαφημιζομένων.
Ανάμεσα στα ΜΜΕ τα οποία βραβεύτηκαν ήταν και το «Καλημέρα Αρκαδία». Συγκεκριμένα, στο kalimera-arkadia.gr απονεμήθηκε το Bronze Βραβείο στην ενότητα Digital Media κατηγορία: Best Innovative Service (συναισθηματικό marketing προς τον καταναλωτή).
Ένα βραβείο το οποίο αποδεικνύει τις καινοτόμες πρακτικές του «Καλημέρα Αρκαδία» στον τομέα της διαφήμισης και του marketing στην ευρύτερη περιοχή μας.
Το βραβείο απένειμε ο κ. Τριαντάφυλλος Μαντάλης (general manager Universal Media) και το παρέλαβε η ιδιοκτήτρια του «Καλημέρα Αρκαδία», Έλλη Αρτοπούλου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...