Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παπαζαχαρίας: "Το συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχτηκε ομόφωνα ψήφισμα κατά της ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια"!

Παπαζαχαρίας: "Το συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχτηκε ομόφωνα ψήφισμα κατά της ΣΔΙΤ για τα σκουπίδια"!
Με ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, Τάσος Παπαζαχαρίας, αναφέρει... ΄"Μεγάλη νίκη των κοινωνικών δυνάμεων που αντιτίθενται στη διαχείριση των απορριμμάτων στη Περιφέρεια Πελοποννήσου από τη ληστρική σύμβαση ΣΔΙΤ.
Ύστερα από τη παρέμβαση που έκανε στις εργασίες του 2ου Συνέδριου του ΣΥΡΙΖΑ ο Τάσος Παπαζαχαρίας με την ομιλία του και το ψήφισμα που κατέθεσε για έγκριση από τους Συνέδρους και το οποίο έγινε ομόφωνα αποδεκτό από το σώμα, η υπόθεση διαχείριση των απορριμμάτων μπαίνει σε νέα φάση.
Περιμένουμε την ανάλογη εκτίμηση της κατάστασης από τους αρμόδιους υπουργούς, που διαχειρίζονται την υπόθεση αυτή και προπαντός να λάβουν υπόψη τους το γενικότερο αίσθημα που επικράτησε μέσα στο Συνέδριο σχετικά με το θέμα αυτό.
Συμβάσεις με ιδιώτες εργολάβους που φτιάχτηκαν στο απόλυτο σκοτάδι και μόνο υπό το φως των δυο κεριών, εκείνο του ιδιώτη και το άλλο της Περιφέρειας, δεν είναι δυνατόν να γίνουν αποδεκτές από το υγιές κομμάτι της κοινωνίας μας, που απαιτεί διαφάνεια και προστασία του οικογενειακού εισοδήματος από συμβάσεις με ληστρικά χαρακτηριστικά.
Δεν είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτή η τεράστια διαφορά κόστους εισόδου ανά τόνο των απορριμμάτων στο εργοστάσιο του ιδιώτη εργολάβου που φτάνει τα 80,5 Ευρώ ανά τόνο, όταν για την ίδια υπόθεση ο ίδιος εργολάβος στην Περιφέρεια Ηπείρου αποδέχτηκε το κόστος των 43 Ευρώ το τόνο.
Οφείλουν οι αρμόδιοι να μας δώσουν μία εξήγηση για ποιους τέλος πάντων λόγους υπάρχει αυτό το διπλάσιο κόστος μεταξύ των δύο Περιφερειών."

4 σχόλια

  • anonymoys
    anonymoys Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 16:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Τασούλη εσύ τι ψήφισες στο συνέδριο; μάλλον Φλαμπουράρη...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 16:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Για το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ τι ψήφισε το συνέδριο κ. Τάσο μας;

  • προβοκ
    προβοκ Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 14:00 Σύνδεσμος σχολίου

    O Φλαμπουράρης Τασούλη τι ψήφισε;

  • Πιτ
    Πιτ Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 13:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Η κομματοκρατία σε όλο της το μεγαλείο...Για ένα θέμα δημόσιου συμφέροντος με τοπικές ιδιαιτερότητες, δεν αποφασίζουν οι αρμόδιες αρχές του Κράτους (κεντρική διοίκηση, ΟΤΑ α' και β΄βαθμού, κοινωνία των πολιτών) που είναι υπεύθυνες από το νόμο προς τούτο, αλλά το Κόμμα..κομματόσκυλα καθορίζουν τις τύχες μας και όχι οι αρμόδιες αρχές..Περαστικά μας..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...