Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δίκη αγροτών στην Τρίπολη για κινητοποιήσεις στα διόδια το 2011 (vd)

Δίκη αγροτών στην Τρίπολη για κινητοποιήσεις στα διόδια το 2011 (vd)
Δεκατρείς αγρότες (13) που το 2011 είχαν προχωρήσει σε άνοιγμα των διοδίων στην Νεστάνη, στο πλαίσιο πανελλαδικών κινητοποιήσεων δικάζονται στην Τρίπολη.
Η μήνυση είχε υποβληθεί από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων. Συνάδελφοί τους αγρότες βρέθηκαν, το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου, για συμπαράσταση στα Δικαστήρια και τόνισαν πως οι δίκες είναι στο πλαίσιο εκφοβισμού των αγροτών ώστε να σταματήσουν οι αγώνες και η διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.
Σημείωσαν ακόμα πως δεν τους πτοούν οι διώξεις και οι δικαστικοί αγώνες και καλούν όλους τους μικρομεσαίους αγρότες να ενισχύσουν το αγροτικό κίνημα, να γραφτούν σε συλλόγους και να προχωρήσουν μαζικά στην διεκδίκηση των αιτημάτων τους, αφού διαφορετικά η μικρομεσαία αγροτιά θα ξεκληριστεί, κάτι που είναι και σκοπός της Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράλληλα να σημειώσουμε πως υπήρξε, το πρωί της Πέμπτης και διαμαρτυρία στον ΕΛΓΑ Τρίπολης, αλλά ,όπως ειπώθηκε από τους αγρότες, δεν βρήκαν στα γραφεία κανέναν εκπρόσωπο της υπηρεσίας για να του επιδώσουν το ψήφισμα διαμαρτυρίας που είχαν ετοιμάσει. Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις που έγιναν από αγρότες λίγο πριν την δίκη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...