Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα συγχαρητήρια του Οδυσσέα για την έκθεση "Πελοπόννησος Expo"

Τα συγχαρητήρια του Οδυσσέα για την έκθεση "Πελοπόννησος Expo"
Μαζί με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, επισκέφθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπου,ος, την έκθεση "Πελοπόννησος Expo".
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος έγραψε ... "Με μεγάλη χαρά παρευρεθήκαμε χθες στα εγκαίνια της πρώτης Έκθεσης «Πελοπόννησος EXPO» στην Τρίπολη, μαζί με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, τους συναδέλφους Βουλευτές Θ.Παπαθεοδώρου και Γ.Μανιάτη και τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ Π.Χρηστίδη. Η Έκθεση διοργανώθηκε από τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία και με τα Επιμελητήρια της Αχαΐας και της Ηλείας, συγκεντρώνοντας για πρώτη φορά εκθέτες-επιχειρηματίες από όλη την Πελοπόννησο στον ίδιο χώρο και αναδεικνύοντας το δυναμισμό και την παραγωγικότητα της περιοχής μας.
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη στήριξε και στηρίζει με κάθε τρόπο την ελληνική επιχείρηση, την νεανική επιχειρηματικότητα, την εμπορική δραστηριότητα, την καινοτομία, την ανάπτυξη για τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Η Έκθεση «Πελοπόννησος EXPO» αποτελεί μία εξαίρετη ευκαιρία για την προβολή της δουλειάς των μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών της Πελοποννήσου, την ανταλλαγή καλών πρακτικών μεταξύ τους, τη διασύνδεσή τους με όλους τους φορείς και τους θεσμούς της περιοχής αλλά και πανελλαδικά. Θέλω να εκφράσω τα θερμά συγχαρητήριά μου σε όλους, διοργανωτές και εκθέτες, και την ευχή η πρωτοβουλία αυτή να συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και στο μέλλον."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...