Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το θυμόσαστε αυτό; Σαν σήμερα… διαγράφηκε ο Τατούλης από τη ΝΔ!

Το θυμόσαστε αυτό; Σαν σήμερα… διαγράφηκε ο Τατούλης από τη ΝΔ!
Στις 10 Νοεμβρίου 2008, οχτώ χρόνια πριν, διαγράφτηκε από το κόμμα και την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Αρκαδίας, Πέτρος Τατούλης, έπειτα από συνέντευξή του σε εφημερίδα, όπου άσκησε έντονη κριτική κατά του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.
«Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Ζαγορίτης, κατόπιν της απόφασης του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή να τεθεί ο βουλευτής Αρκαδίας Πέτρος Τατούλης εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ανακοινώνει ότι βάσει του καταστατικού του κόμματος αίρονται αυτοδικαίως όλες οι κομματικές ιδιότητες που απέρρεαν από το αξίωμά του», όπως ανέφερε τότε η σχετική ανακοίνωση.
Με τη διαγραφή του κ. Τατούλη, η κοινοβουλευτική δύναμη της Νέας Δημοκρατίας είχε πέσει σε 151 βουλευτές. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη στην εφημερίδα το Έθνος, στην οποία κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για ανικανότητα και ότι ήξερε τα πάντα από την αρχή και είναι συνένοχος στα σκάνδαλα. Πολύ βαριές κατηγορίες που οδήγησαν τον Καραμανλή να τον διαγράψει.- Πηγή: https://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/5346-to-thymosaste-afto-san-simera-diagrafike-o-tatoylis-apo-ti-nd.html

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...