Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην “Πελοπόννησο Expo” ο υφ. Εργασίας Α.Πετρόπουλος και ο Βασίλης Λεβέντης (vd)

Στην “Πελοπόννησο Expo” ο υφ. Εργασίας Α.Πετρόπουλος και ο Βασίλης Λεβέντης (vd)
Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην έκθεση “Πελοπόννησος EXPO”, αργά το απόγευμα της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου, τιμήθηκε ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, της Costa Navarino για την προσφορά του στο ελληνικό “Επιχειρείν”.
Στην εκδήλωση βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Εργασίας, αρμόδιος για θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων Αναστάσιος Πετρόπουλος, που κατάγεται από τα Κρέστενα Ηλείας καθώς επίσης και ο Πελοποννήσιος Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Ο κ.Πετρόπουλος σε δηλώσεις του σημείωσε πως η παρουσία του θέλει να σηματοδοτήσει τη σημασία που δίνει η Κυβέρνηση στις προσπάθειες που αναδεικνύουν τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας ενώ τόνισε πως η Πελοπόννησος αποτελεί μία ενότητα σε επίπεδο πολιτιστικό, παραγωγικό και έτσι πρέπει να την βλέπουμε, έστω και αν μέχρι τώρα υπήρχαν και αυτοί που ασχολούνταν μόνο με την δική τους περιοχή.
Από τη δική του πλευρά ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης επεσήμανε πως η παρουσία του οφείλεται στην καταγωγή του ενώ ανέφερε πως θα πρέπει η Πολιτεία να δώσει κίνητρα για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, αφού μόνες τους δεν μπορούν να κάνουν μεγάλα βήματα. Δείτε αναλυτικά στο βίντεο τις δηλώσεις του κ.Πετρόπουλου και του κ.Λεβέντη. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...