Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πάλι δεν "πέρασε" το θέμα για το μάζεμα σκουπιδιών σε χωριά του Δήμου Τρίπολης

Πάλι δεν "πέρασε" το θέμα για το μάζεμα σκουπιδιών σε χωριά του Δήμου Τρίπολης
Τα δύο θέματα τα οποία αφορούν την αδυναμία εκτέλεσης υπηρεσιών, για την αποκομιδή απορριμμάτων σε χωριά του δήμο, ως το τέλος του έτους, ήρθαν ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.
Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για θέματα που καταψηφίστηκαν σε παλαιότερη συνεδρίαση, στην αμέσως προηγούμενη αποσύρθηκαν και αυτή τη φορά τέθηκαν ξανά σε ψηφοφορία.
Όμως, για άλλη μία φορά, η εισήγηση δεν πέρασε παρά το γεγονός ότι οι δύο Αντιδήμαρχοι, Ηλίας Τότσης και Σωτήρης Παπαδημητρίου, επισήμαναν προς την αντιπολίτευση τον κίνδυνο που δημιουργείται για την καθαριότητα των χωριών, αλλά και της πόλης.
Στην ψηφοφορία, υπέρ της εισήγησης ψήφισαν οι 20 παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, ενώ «παρών» ψήφισαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και κατά ο Δ. Νικολάου. Ενάντια στην εναπόθεση σκουπιδιών στον Άγιο Βλάση τάχθηκαν ξεκάθαρα οι Σμυρνιώτης και Τζιούμης, ενώ καμία εμπλοκή ιδιωτών στη διαχείριση των απορριμμάτων δεν θέλει η Λαϊκή Συσπείρωση του Νικολάου.
Από τη συνεδρίαση απουσίαζε δικαιολογημένα η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας Ν. Δάλκου, ο Δημήτρης Τυροβολάς που προσφάτως παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος, καθώς και οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι, Κάμαρης και Τσούκας.
Οι 20 ψήφοι δεν έφτασαν για να εγκριθεί η εισήγηση, αφού απαιτείτο άλλη μία ψήφος.
«Αυτά να τα λένε συνέχεια για να εκτίθεστε» είπε προς την αντιπολίτευση ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, τονίζοντας ότι το θέμα θα έρχεται σε κάθε συνεδρίαση μέχρι να ψηφιστεί. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...