Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης: «Δεν θα νομιμοποιήσουμε με την ψήφο μας τον Άγιο Βλάση»

Τζιούμης: «Δεν θα νομιμοποιήσουμε με την ψήφο μας τον Άγιο Βλάση»
Τους λόγους για τους οποίους η παράταξή του δεν ψηφίζει τον διαγωνισμό για την αποκομιδή των απορριμμάτων, ως το τέλος του χρόνου, σε χωριά του Δήμου Τρίπολης, εξήγησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αύριο», Κώστας Τζιούμης.
Τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και την επόμενη μέρα, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, ο κ. Τζιούμης είπε ότι συμφωνεί με την επιλογή να γίνεται διαγωνισμός και όχι απευθείας ανάθεση, αλλά η ένσταση της παράταξής του είναι αλλού.
Το γεγονός ότι ο διαγωνισμός προβλέπει ότι τα σκουπίδια που θα μαζεύονται θα πηγαίνουν στο χώρο του Αγίου Βλάση, τον βρίσκουν κάθετα αντίθετο κι αυτός είναι ο λόγος της αρνητικής ψήφου. «Δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε αυτό το χώρο με την ψήφο μας» είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για τον κίνδυνο να μείνουν τα χωριά με σκουπίδια μέσα στις γιορτές, την ευθύνη την επέρριψε αποκλειστικά στη δημοτική αρχή που δεν έχει βρει λύση και τόνισε ότι για τα λάθη της η διοίκηση του δήμου δεν πρέπει να κατηγορεί την αντιπολίτευση.

5 σχόλια

  • Πολύ γέλιο
    Πολύ γέλιο Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016 15:13 Σύνδεσμος σχολίου

    19:01 Και λίγα λες! Και μετά έκανε δηλώσεις "μετάνοιας" ο άσχετος!!!! Δεν ήξερε και καλά ότι ο χώρος έχει σοβαρά θέματα και για να μην ξεχνιόμαστε, δεν είχε έγκριση από πουθενά, ούτε καν λόγω έκτακτης ανάγκης........Από εκεί να καταλάβεις.... Τώρα δεν ψηφίζει όμως για να είναι καλυμμένος, γιατί με το θέμα του Αγ. Βλάση, και το υπογράφω, θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος σε λίγο! Θα τρέχουν και δε θα φτάνουν οι "κύριοι"!

  • Anonymos
    Anonymos Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 19:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην κουράζεστε φίλοι μου σχολιαστές. Ο Τζιούμης και η παράταξή του ψήφισαν ΝΑΙ να πάνε τα σκουπίδια στον Άγιο Βλάση τον Φεβρουάριο 2016. Ψάξτε τα πρακτικά του Δ.Σ. στη συγκεκριμένη συνεδρίαση και την απόφαση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ που δε λέει ποτέ ψέμματα. Κρίμα για τα δάκρυα σου σήμερα Κωστάκη. Α ξέχασα ο Κούρος επίσης ψήφισε να ανοίξουν όλοι οι ΧΑΔΑ. Έλεοςςςςς ρε υποκρ@@@@@τες.

  • ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ
    ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 08:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ένας έδιωξε με το ΣτΕ τα σκουπίδια από την χωματερή στου Καγιάννη, ο άλλος απειλή να διώξει τα σκουπίδια από Αγ. Βλάση, ρε έξυπνοι εμψηφισμένοι δημοτικοί άρχοντες πρώτα βρίσκουν Νόμιμο χώρο εναπόθεσης σκουπιδιών (που είναι οι προτάσεις σας) και μετά κλείνουμε τις χωματερές. Δεν κλείνουμε τους πολίτες που σας ψήφισαν στα σπίτια τους λόγω ΒΡΩΜΑΣ.

  • Νονονονονο....
    Νονονονονο.... Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 15:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστακη εσένα ποιος θα νομιμοποίηση την βλακεία που σε δέρνει? Το θεμα ρε δεν ειναι το που τα πάνε, το θεμα ειναι να μαζευτούν και να φύγουν απο τα χωριά μας!! Αλλα, ΝΟ καταλαβαίνεις!Μ!

  • Πείτε αλεύρι
    Πείτε αλεύρι Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 13:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι κι αλλιώς και με την ψήφο όλων ακόμ,α δεν μπορεί να "νομιμοποιηθεί" μια χωματερή που λειτουργεί παράνομα. Δεν είστε υπεράνω του νόμου, και θα το καταλάβετε σύντομα που θα κλείσει η χωματερή και θα μείνετε με τα......σκουπίδια στο....χέρι....Ούτως ή άλλως τη δουλίτσα σας κουτσά στραβά την κάνατε...τον γεμίσατε το χώρο μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο! Για ποια....χωματερή μιλάτε λοιπόν? Την ανύπαρκτη ρε....ανύπαρκτοι?????

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...