Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο επισκέφθηκε ο βουλευτής Γιώργος Παπαηλιού (vd)

Το Παναρκαδικό Νοσοκομείο επισκέφθηκε ο βουλευτής Γιώργος Παπαηλιού (vd)

Επίσκεψη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.


Ο κ.Παπαηλίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πέτρο Τομάρα, τους εργαζόμενους στο διοικητικό τμήμα καθώς και με το νοσηλευτικό προσωπικό ενώ συναντήθηκε με εργαζόμενους και με τη διοίκηση του ΕΚΑΒ.

dsc01131 dsc01125

Στη διάρκεια των συναντήσεων, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, είχε την ευκαιρία να ακούσει από τους άμεσα εμπλεκόμενους τα προβλήματα τόσο του Νοσοκομείου, όσο και του ΕΚΑΒ, προβλήματα που έχουν να κάνουν τόσο με τις ελλείψεις σε προσωπικό, όσο και με την έλλειψη χρημάτων.

dsc01114

Ο ίδιος ανέφερε πως είναι γνωστά τα προβλήματα και πως πράγματι υπάρχουν δυσκολίες, αφού θα πρέπει να δουλέψουν με ό,τι χρήματα υπάρχουν και να γίνει σωστή διαχείριση, ενώ τόνισε ιδιαίτερα τα προβλήματα που υπάρχουν στα κέντρα υγείας της Αρκαδίας και επεσήμανε πως το Παναρκαδικό Νοσοκομείο θα πρέπει να στηριχθεί για να καταστεί πραγματικά περιφερειακό νοσοκομείο.

Ο ίδιος θα προβεί σε όλες εκείνες τις απαιτούμενες ενέργειες για να γίνει αυτό και σύντομα θα έχει συναντήσεις με τον Υπουργό και τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, αφού η Υγεία, όπως και η Παιδεία είναι δύο τομείς που πρέπει να στηριχθούν ιδιαίτερα.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ.Παπαηλιού στο βίντεο.

www.drt915.gr 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...