Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Δράσεις για την εξαγωγή προϊόντων σε ξένες αγορές» προανήγγειλε από την Τρίπολη ο Χρήστος Στάικος! (vd)

«Δράσεις για την εξαγωγή προϊόντων σε ξένες αγορές» προανήγγειλε από την Τρίπολη ο Χρήστος Στάικος! (vd)

Η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της Έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση για τις εξαγωγικές και εν δυνάμει εξαγωγικές επιχειρήσεις της Πελοποννήσου στο συνεδριακό χώρο των εγκαταστάσεων της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO».

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας ευχαρίστησε τον συμπολίτη μας, κ. Χρήστο Στάικο, για τη συμπαράσταση στην έκθεση και ζήτησε να συσφιχτούν περισσότερο οι σχέσεις ρου Επιμελητηρίου και της Enteprise Greece.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Enterpise Greece Χ. Στάικος είπε ότι είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για εκείνο, να γυρίζει στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, με την ιδιότητα αυτή.

Στη συνέχεια, μίλησε για την ανάγκη για ανασυγκρότηση και αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου, με την ενίσχυση των κλάδων που ως χώρα έχουμε συγκριτικό πλεονέκτημα.

«Τα δείγματα που έχουμε την τελευταία περίοδο δείχνουν ότι αρχίζει και υπάρχει πρόθεση για επενδύσεις» τόνισε, ενώ μίλησε και για εξαγωγές προϊόντων σε παλιές και νέες αγορές.

«Οι επιχειρήσεις της Πελοποννήσου πρέπει να ενσωματώσουν στη λογική τους την εξωστρέφεια, επενδύοντας στην καινοτομία, από το ΕΣΠΑ και τον αναπτυξιακό Νόμο και εμείς να έρθουμε ως κομμάτι μιας αλυσίδας για να πάμε σε αγορές του εξωτερικού» υπογράμμισε ο κ. Στάικος.

Δείτε το βίντεο!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...