Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εύη Τατούλη: "Μοντέλο επιτυχούς συνεργασίας πολιτών και δημοτικής αρχής το 1ο Φεστιβάλ Αναρριχητικού Τουρισμού στο Λεωνίδιο"

Εύη Τατούλη: "Μοντέλο επιτυχούς συνεργασίας πολιτών και δημοτικής αρχής το 1ο Φεστιβάλ Αναρριχητικού Τουρισμού στο Λεωνίδιο"

Την πρωτοβουλία των πολιτών Λεωνιδίου για τη διοργάνωση του πρώτου φεστιβάλ αναρριχητικού τουρισμού στην περιοχή με την συμβολή του δημάρχου Μπάμπη Λυσίκατου παρουσίασε η πολιτευτής Αρκαδίας με την ΝΔ Εύη Τατούλη στην εκπομπή «Οι Αταίριαστοι» με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

«Είναι μία πρωτοβουλία των πολιτών και της δημοτικής αρχής» σημείωσε η κα Τατούλη τονίζοντας ότι «Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε αρχίσει και δημιουργούμε συνθήκες προβολής του αναρριχητικού πάρκου Λεωνιδίου και αυτό το φεστιβάλ το πρώτο κατά σειρά, είναι ένα φεστιβάλ το οποίο έρχεται να γνωστοποιήσει την ύπαρξη αυτής της ξεχωριστής εμπειρίας με διαδρομές που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Αυτή η διαδικασία είναι μία διαδικασία που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε με απόλυτη ασφάλεια. Υπάρχουν πίστες πολλών ταχυτήτων. Ένα παιδί με την οικογένειά του να πάρει αυτή την εμπειρία, ένας άνθρωπος μεγαλύτερης ηλικίας και έχουμε την τιμή να έχουμε και πολλούς αθλητές εγνωσμένου κύρους».

Η πολιτευτής Αρκαδίας με την Νέα Δημοκρατία, Εύη Τατούλη υπενθύμισε στην συνέχεια και την πρωτοβουλία πολιτών για το Καταδυτικό Πάρκο Τυρού. «Ο Τυρός είναι ένα μέρος λίγο πριν από το Λεωνίδιο. Ο στόχος όλων εμάς που ασχολούμαστε με την τοπική ανάπτυξη της περιοχής και πρωτοβουλίες αυτού του είδους είναι να αγκαλιάσουμε πολιτικά και να δώσουμε χρηματοδοτικά εργαλεία και φωνή έκφρασης στο εξωτερικό σε νέους ανθρώπους που θέλουν να μείνουν στον τόπο τους. Η Αρκαδία είναι ένας εξαιρετικός προορισμός. Η Αρκαδία είναι η μήτρα του εναλλακτικού τουρισμού.

Η εκλογή Τραμπ και το φαινόμενο του εθνικού φιλελευθερισμού

Η πολιτευτής Αρκαδίας απαντώντας σε ερώτημα για την εκλογή Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ ανέφερε:

«Είμαι πεπεισμένη ότι η εκλογή Τραμπ ακολουθεί κατά απόλυτη συνακολουθία τη λογική του Brexit. Πρόκειται για ένα πολιτικό φαινόμενο, που δεν πρέπει να το απαξιώσουμε, αλλά πρέπει να το διερευνήσουμε και να δούμε ποιες είναι οι συνθήκες στην παγκόσμια σκηνή που έδωσαν τη δυνατότητα στον εθνικό φιλελευθερισμό να αναδιαταχθεί και πώς μπορεί κάτι τέτοιο να επηρεάσει την Ευρώπη. Μπροστά μας έχουμε πολλά ορόσημα, το ιταλικό δημοψήφισμα, τις γαλλικές εκλογές, τις γερμανικές εκλογές. Η Ευρώπη πρέπει να αντιληφθεί, ότι πρέπει να εξελίσσεται στα νέα δεδομένα. Αν δεν αποκτήσει γρήγορα αντανακλαστικά, δεν θα είναι αυτή που γνωρίζαμε».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...