Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βλάσης: «Για ποιο λόγο η Περιφέρεια απέκλεισε την Τρίπολη από έργα ανάπλασης του ΕΣΠΑ;» (vd)

Βλάσης: «Για ποιο λόγο η Περιφέρεια απέκλεισε την Τρίπολη από έργα ανάπλασης του ΕΣΠΑ;» (vd)

Τον αποκλεισμό του Δήμου Τρίπολης από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για αναπλάσεις (Πρόγραμμα Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης), την ίδια ώρα που στο ίδιο πρόγραμμα εντάχθηκαν άλλες γειτονικές πόλεις, στηλίτευσε ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Κώστας Βλάσης, σε συνέντευξη τύπου, επιρρίπτοντας ευθύνες προς την Περιφέρεια.

Ειδικότερα, είπε: «Κάποιοι ας καταλάβουν ότι το χρήμα που διαχειρίζονται είναι δημόσιο, δεν είναι της οικογένειας τους. Εμείς το πληρώνουμε με τη φορολογία μας. Και αυτό το δημόσιο χρήμα οφείλουν να το αξιοποιούν και να το δίνουν εκεί που πρέπει. Γιατί δεν δόθηκαν λεφτά για αναπλάσεις στην Τρίπολη;

Στην Τρίπολη υπάρχει ένας Δήμαρχος που ξέρουν και οι πέτρες εγώ δεν έχω στηρίξει. Αλλά, πάνω απ΄ όλα είναι το συμφέρον της Πατρίδας μας, του τόπου μας. Για ποιο λόγο δεν δοθήκαν χρήματα για ανάπλαση της Τρίπολης και δόθηκαν για άλλες πόλεις;. Υπάρχουν κάποιες μελέτες που δεν ξέρω εγώ; Ας μας τις φέρουν.»
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 22: 17.

2 σχόλια

  • anonymoys
    anonymoys Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι πληρώνουμε δεν πηγαίνει στα Δημόσια Ταμεία αλλά σε αυτούς που μας επέβαλαν τα μνημόνια σε συνεργασία με αυτούς που τα ψήφισαν κ. βουλευτά μας, κάνω λάθος; Μια λέξη θα σας συνοδεύει: ΜΝΗΜΟΝΙΑ !

  • ΑΝΤΕ  ΓΙΑ
    ΑΝΤΕ ΓΙΑ Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 14:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ ΑΝΤΑΡΙΑΖΕΙ !!!!!!!!! ΤΙ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΕΤΡΑΝ ΠΟΥ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ Ο ΒΛΑΣΗΣ ? ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥΡΘΑΝ ? ΠΗΡΕΣ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ ΤΟ ΣΑΡΑΪ ΠΟΣΑ ΜΠΑΡΟΥΤΟΒΟΛΑ ΣΚΑΣΑΝΕ ! ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΟΣΟΥΛΗ ΔΕΝ ΠΕΣΑΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ! ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕς ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΡΟΩΡΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΝΔ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...