Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σημαντικό έργο από τη ΔΕΥΑΤ στην Αλωνίσταινα – Δήμαρχος: "Δε θέλουμε τα χωριά μας να νιώθουν παραμελημένα" (vd)

Σημαντικό έργο από τη ΔΕΥΑΤ στην Αλωνίσταινα – Δήμαρχος: "Δε θέλουμε τα χωριά μας να νιώθουν παραμελημένα" (vd)
Αυτοψία σε ένα σημαντικό έργο που υλοποιεί η ΔΕΥΑΤ στην Αλωνίσταινα, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Μαρτίου, ο Δήμαρχος της Τρίπολης Δημήτρης Παυλής. Μαζί του και ο Αντιδήμαρχος, αρμόδιος για την ΔΕ Φαλάνθου Γιώργος Μπένος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Γιώργος Καρώνης.
Ο κ.Παυλής μετά την αυτοψία στο έργο και την συζήτηση που είχε με τον Πρόεδρο του χωριού, ανέφερε πως η Δημοτική Αρχή δίνει μεγάλη σημασία στα χωριά και όπου προκύπτει πρόβλημα παρεμβαίνει με τις υπηρεσίες της και κυρίως με τη ΔΕΥΑΤ η οποία υλοποιεί έργα άρτια τεχνικά και με μικρό κόστος.
Το έργο που υλοποιείται στην Αλωνίσταινα αφορά σε διευθέτηση των ομβρίων υδάτων, αφού στην περιοχή της πλατείας του χωριού, όταν βρέχει τα νερά συσσωρεύονται και στη συνέχεια δημιουργείται πάγος. Το έργο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το χωριό.
Για την υλοποίηση του έργου μίλησε και ο Πρόεδρος της Αλωνίσταινας Χρήστος Πετρόπουλος, ο οποίος είχε θέσει το πρόβλημα στην δημοτική αρχή, καθώς επίσης και ο κ.Μπένος, νέος Αντιδήμαρχος που ενημερώνεται και καταγράφει τα όποια προβλήματα υπάρχουν στα χωριά.
Ο κ.Παυλής τόνισε επίσης, πως θα κάνουν παρεμβάσεις σε όλα τα χωριά και κυρίως για τη ΔΕΥΑΤ ζήτησε να καταγράφονται τα προβλήματα από τις τοπικές κοινωνίες και να ενημερώνεται η Επιχείρηση ώστε να επιλύονται άμεσα.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης αναφέρθηκε και στο σχεδιασμό που έχουν για τα χωριά της περιοχής του Φαλάνθου, όπως για παράδειγμα η λειτουργία του Μουσείου Δασικής Ιστορίας που υπάρχει στο Χρυσοβίτσι, ώστε να αυξηθεί ο τουρισμός και να γίνουν και ιδιωτικές επενδύσεις στα χωριά, που έχουν ιδιαίτερο φυσικό κάλλος αλλά και ιστορία.
Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την αυτοψία του κ.Παυλή και τις δηλώσεις που έγιναν στην Αλωνίσταινα για το έργο.
Έργα από τη ΔΕΥΑΤ στην Αλωνίσταινα
www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...