Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παπαδημητρίου: «Μην πετάτε στάχτες, μπάζα και κλαδιά σε κάδους απορριμμάτων» (vd)

Παπαδημητρίου: «Μην πετάτε στάχτες, μπάζα και κλαδιά σε κάδους απορριμμάτων» (vd)

Την πρώτη του συνέντευξη, από τη στιγμή που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα, παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Παπαδημητρίου, το μεσημέρι της Τρίτης.

Αρχικά, ευχαριστήστε τα Μέσα Ενημέρωσης και τους εκπροσώπους για την πάρα πολύ καλή συνεργασία που είχαν όσο ήταν υπεύθυνος στο γραφείο τύπου του Δήμου Τρίπολης, με θετικά αποτελέσματα για την ενημέρωση του δημότη. Ενώ, ευχήθηκε στον νέο υπεύθυνο τύπου του Δήμου, Παναγιώτη Παπαχρόνη καλή επιτυχία.

«Κάνω ένα κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στις ανοιχτέ διαδικασίες, στην επικοινωνία με το δήμο, με τη γραμμή δημότη για να καταθέτουν τα αιτήματά τους.» είπε  ο κ. Παπαδημητρίου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καθαριότητα.

«Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας. Από τις πρώτες μέρες που ανέλαβα, παρατηρείται ένα πολύ επικίνδυνο φαινόμενο. Στους πράσινους και στους μπλε κάδους, ρίχνονται σκουπίδια που είναι στάχτες ή μπάζα ή κλαδιά. Αυτά απαγορεύονται να είναι στους κάδους διότι αυξάνουν τον κίνδυνο ατυχήματος στους εργαζομένους της καθαριότητας. Η στάχτη προκαλεί κάποιες φορές φωτιές στους κάδους, ενώ όταν αδειάζει στο απορριμματοφόρο, η σκόνη εισπνέεται από τους εργάτες.

Τα μπάζα δημιουργούν προβλήματα στους κάδους και στο μηχάνημα.

Μέσα σε 1,5 μήνα, υπάρχουν 18 περιστατικά με καμένους κάδους από φωτιές. Αυτό είναι και από τις στάχτες, αλλά και της κακής παιδείας που έχουμε. Σε συνεργασία με την Πυροσβεστική, οι υποθέσεις αυτές θα πηγαίνουν στη Δικαιοσύνη. όποιος συλληφθεί ή υπάρχει καταγγελία τότε θα υπάρχει νομική συνέπεια.

Η καθαριότητα είναι η συνεννόηση και η συνεργασία του Δήμου με τους δημότες».
Ενώ, για το Πράσινο, έκανε έκκληση σε όλους για τα οικόπεδα εντός οικισμών, αφού πρέπει να ξεκινήσουν καθαρισμοί, διότι θα υπάρχει πολύ έντονη βλάστηση και κατά συνέπεια θα υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν πυρκαγιές και να κινδυνέψουν ζωές και περιουσίες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...