Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κωστόγιαννης: "Η δικαστική απόφαση δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στον κ. Περιφερειάρχη"

Κωστόγιαννης: "Η δικαστική απόφαση δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στον κ. Περιφερειάρχη"
Τη νομική ερμηνεία για τη δικαστική απόφαση του Εφετείου Καλαμάτας που επιβάλλει ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, με αναστολή και χωρίς στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, κλήθηκε να δώσει ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης, Δημήτρης Κωστόγιαννης, το πρωί στην εκπομπή «Επί της ουσίας» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας.
Ο κ. Κωστόγιαννης δεν ενεπλάκη με κανένα τρόπο ως νομικός στην υπόθεση αυτή και οι δηλώσεις του έγιναν με τη θεσμική του ιδιότητα, ως Πρόεδρου του Δικηγορικού Συλλόγου, προκειμένου να γίνει σαφής η ουσία της απόφασης.
«Η απόφαση δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα για τον κ. Περιφερειάρχη. Επιπλέον, εφόσον δεν επεβλήθη στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, δεν προκύπτει κανένα πρόβλημα.» εείπε και προσέθεσε ότι «κάθε τελεσίδικη απόφαση, μπορεί να προσβληθεί με αίρεση εντός 20 ημερών στον Άρειο Πάγο κι αυτό μπορεί να το κάνει κάθε διάδικος, κρίνει ότι αδικείται. Στον Άρειο Πάγο, μπορεί η ποινή να παραμείνει ως έχει, να μειωθεί ή να αναπεμφθεί η υπόθεση στο δικαστήριο για να την εκδικάσει ξανά.»

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...