Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΔΕΥΑΤ: Σημαντικές εκπτώσεις στο νερό για στρατόπεδα, γηροκομεία, νοσοκομεία και εξωκλήσια!

ΔΕΥΑΤ: Σημαντικές εκπτώσεις στο νερό για στρατόπεδα, γηροκομεία, νοσοκομεία και εξωκλήσια!
Σημαντικές εκπτώσεις αποφάσισε η διοίκηση της ΔΕΥΑΤ.
Η απόφαση αφορά ...
  • Τα Στρατόπεδα (124 ΠΒΕ, 11ο Σύνταγμα κλπ) παρέχεται έκπτωση επί του τιμολογίου 10%,
  • Τα Νοσοκομεία (Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και Θεραπευτήριο Ψυχικών Παθήσεων) παρέχεται έκπτωση επί του τιμολογίου 40% .
  • Το Δεκάζειο και Τριανταφυλλάκειο Γηροκομείο να ενταχθεί στο τιμολόγιο των Νοσοκομείων.
  • Ο Οίκος Τυφλών να χρεώνεται για πάγια κατανάλωση 15μ3 το 3μηνο,
  • Τα εξωκλήσια καθώς και οι Ιεροί Ναοί του Καποδιστριακού Δήμου Τρίπολης (εκτός οικισμού Τρίπολης) θα χρεώνονται μόνο πάγια κατανάλωση 15 μ3 το 3μηνο, για κατανάλωση μέχρι 100 μ3 και από κει και πάνω με 0,10 €/μ3 για κάθε κυβικό τους άνω των 100 μ3 το 3μηνο, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής της ΔΕΥΑΤ.
Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ. Γεώργιος Καρώνης είπε στα μέλη του Δ.Σ.:
Έχουν κατατεθεί αιτήσεις από διάφορους καταναλωτές και φορείς με τις οποίες ζητούνται:
Από το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης νa εξεταστεί η κατά 50% μείωση του τιμολογίου χρέωσής του, Από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μ & Κ κκ. Αλέξανδρο, που υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως λειτουργούν στον Δήμο μας α) Για το Δεκάζειο Γηροκομείο γίνει μείωση της αξίας κατανάλωσης του νερού σε 50%, β) Για το Τριανταφυλλάκειο Γηροκομείο «Ο Όσιος ΔΑΥΙΔ», να τύχει μειωμένου τιμολογίου, γ) Για τον Οίκο Τυφλών «Η Αγία Παρασκευή» να τύχει μείωσης τιμολογίου και παγίου, δ) Για τον παιδικό σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης, να τύχει μείωσης του τιμολογίου χρέωσης κατά 50%, ε) Για τους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς και τα υπαγόμενα σε αυτούς Ιερά Εξωκκλήσια και Πνευματικά Κέντρα, να εξεταστεί η δυνατότητα χορήγησης μειωμένου τιμολογίου καθώς και του Επισκοπείου στην Τρίπολη και του νεοανεγερθέντος στο Μερκοβούνι μείωση κατά 50%, Από την 124 ΠΒΕ, να εξεταστεί η δυνατότητα μείωσης της τιμολόγησης του νερού με σκοπό την εξοικονόμηση πόρων τους, Από το 11ο Σύνταγμα Πεζικού, η συμπίεση περαιτέρω της τιμής χρέωσης, στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας και φυσικά των δυνατοτήτων της Επιχείρησης. και παρακαλώ τα μέλη να αποφασίσουν σχετικά.
Ο κ. Αντιπρόεδρος έδωσε δε τον λόγο στον Γενικό Διευθυντή της ΔΕΥΑΤ κ. Παρασκευόπουλος Γεώργιο, ο οποίος επί του θέματος είπε στα μέλη όσον αφορά την δυνατότητα μείωσης των τιμολογίων, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να εκμεταλλευτούν την κατά 15% μείωση στην εμπρόθεσμη πληρωμή των λογαριασμών τους (όταν βέβαια ισχύσει η δυνατότητα αυτή μετά την έγκριση της σχετικής ληφθείσας απόφασης).
Στην περίπτωση των Νοσοκομείων, το μέλος κ. Τσιώλη είπε η έκπτωση στο τιμολόγιο να ανέλθει σε 30% αντί 50% που αιτούνται.
Ο κ. Αντιπρόεδρος έδωσε τον λόγο στον Δ/ντή της Οικονομικής Υπηρεσίας ο οποίος είπε ότι όσον αφορά τα στρατόπεδα μπορεί η έκπτωση να ανέλθει στο 10%, στα Νοσοκομεία 40%, να γίνει η αλλαγή του τιμολογίου χρέωσης του Γηροκομείου σε Νοσοκομείων και στον Οίκο Τυφλών να χρεωθεί το πάγιο σαν κοινωνική προσφορά μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...