Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής στο ∆ηµοτικό Σχολείο Αγίου Βασιλείου

Το πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής στο ∆ηµοτικό Σχολείο Αγίου Βασιλείου

Την σύναψη Προγραµµατικής Σύµβασης, ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο, µεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του ∆ήµου Τρίπολης και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Τρίπολης για την υλοποίηση του έργου: «Εργασίες διαµόρφωσης του ∆ηµοτικού Σχολείου Αγίου Βασιλείου ∆ήµου Τρίπολης για τις ανάγκες εγκατάστασης του πεζοπόρου τµήµατος Π.Υ. Τρίπολης – ΠΕΠΥ∆ Πελοποννήσου».

Αντικείµενο του έργου είναι η βελτίωση και η συντήρηση των εγκαταστάσεων του ∆ηµοτικού Σχολείου Αγ.Βασιλείου προκειµένου αυτό να καταστεί χρηστικό ως προς τις ανάγκες της Π.Υ.Τρίπολης. Προκειµένου να λειτουργήσει µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης, απαιτούνται εργασίες συντήρησης του κτιρίου του ∆ηµοτικού Σχολείου Αγίου Βασιλείου, οι οποίες θα αναφέρονται αναλυτικά στην µελέτη της ∆/νσης Τεχνικών Έργων – Π.Ε. Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και οι οποίες περιλαµβάνουν εργασίες συντήρησης του κτιρίου ( επιχρίσµατα, χρωµατισµούς, ανακαίνιση WC, τοποθέτηση κλιµατιστικών κλπ) και του περιβάλλοντος χώρου (κατασκευή πόρτας εισόδου κ.α.).

 

Ο προϋπολογισµός του έργου αφορά το ποσό των 10.000,00 €, συµπεριλαµβανοµένων των Γ.Ε. & Ο.Ε., των απροβλέπτων, της αναθεώρησης και του Φ.Π.Α.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...