Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αφορά τους γονείς: Πότε θα ξεκινήσουν εγγραφές για τους παιδικούς σταθμούς της ΕΕΤΑΑ!

Αφορά τους γονείς: Πότε θα ξεκινήσουν εγγραφές για τους παιδικούς σταθμούς της ΕΕΤΑΑ!
Η ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) με ανακοίνωσή της απευθύνεται στους γονείς και εξηγεί τη διαδικασία για τις εγγραφές σε παιδικούς σταθμούς.
Πρόκειται για ένα θέμα που αφορά χιλιάδες γονείς και στην Αρκαδία.
Η ΕΕΤΑΑ εξηγεί ότι «φέτος η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το έτος 2017-2018 αρχίζει νωρίς το Μάιο, με στόχο να ολοκληρωθεί με την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων, εντός του Ιουνίου, έτσι ώστε να έχουν το χρονικό περιθώριο οι ωφελούμενες να βρουν θέσεις για τα παιδιά τας στους βρεφονηπιακούς σταθμούς που επιθυμούν.
Ενόψει λοιπόν της δημοσίευσης της νέας Πρόσκλησης, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.ΑΑ. Α.Ε. εντός του Μαΐου, οι αιτούσες που ενδιαφέρονται να λάβουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) θα πρέπει:
  • Να έχουν υποβάλει την φορολογική τoυς δήλωση έτους 2016, που αφορά στα εισοδήματα που σποκτή0ηχω το έτος 2016 (από 1/1/2016 έως 31/12/2016) και να έχει εκδοθεί η Πράξη Προσδιορισμού Φόρου, προκειμένου να υπολογισθούν τα εισοδήματα.
  • Να γνωρίζουν τον προσωπικό τους ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, καθώς και τον ΑΜΚΑ των παιδιών για τα οποία θα υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση.
 Τα δικαιολογητικά. που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη δράση θα περιγράφονται αναλυτικά στην  πρόσκληση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...