Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δεκάδες αδέσποτα κουταβάκια χρειάζονται φροντίδα στην Τρίπολη - Μπορείς να βοηθήσεις; (vd)

Δεκάδες αδέσποτα κουταβάκια χρειάζονται φροντίδα στην Τρίπολη - Μπορείς να βοηθήσεις; (vd)
Δεκάδες τα κουταβάκια φροντίζει ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης. Ο Σύλλογος σημειώνει ότι "αθημερινά εντοπίζονται σκυλάκια και γατάκια πεταμένα σε κάδους, σε χωράφια, σε γκρεμούς, παρατημένα σε απομακρυσμένες περιοχές. Κάθε ορφανό μωρό έχει τη δική του ιστορία και οι εθελοντές έχουν πάμπολλες τέτοιες να σας διηγηθούν. 
Ο φιλοζωικός σύλλογος είναι ομάδα από εθελοντές. Φιλοξενούμε τα περιστατικά σπίτια μας, πληρώνουμε τους κτηνιάτρους από τα δικά μας χρήματα και αφιερώνουμε τον προσωπικό μας χρόνο σε όλη αυτήν την προσπάθεια. Ζητάμε λοιπόν κάθε είδους βοήθεια, από εσάς τους φίλους μας, στο βαθμό που μπορεί ο καθένας, χρειαζόμαστε γάλα σε σκόνη, για κουτάβια & γατάκια και υποσέντονα. 
Τα νεογέννητα πρέπει να τρώνε συχνά, μικρές ποσότητες, κάθε 2-3 ώρες, από λίγο."

1 σχόλιο

  • Κυριακος
    Κυριακος Κυριακή, 07 Μαϊος 2017 22:17 Σύνδεσμος σχολίου

    οι large τύποι που θέλουν 5ευρώ για καφέδες και κανά δεκάρικο την ημέρα για τσιγάρα τα λεφτά για τη στείρωση του ζωντανού τους τη θεωρούν σπατάλη κι έτσι φορτώνουν τη δική τους ανευθυνότητα και βαρβαρότητα στις πλάτες ανθρώπων ευαίσθητων και υπεύθυνων ,ο δε Δήμος δε μπορεί να ασχοληθεί με το θέμα ,λύνει ....άλλα σοβαρότερα!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...