Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Π. Σκορπίδας για "έμφυλες ταυτότητες": "Κάποιοι θέλουν να τα ισοπεδώσουν όλα. Να καταργηθεί από τα σχολεία"

Π. Σκορπίδας για "έμφυλες ταυτότητες": "Κάποιοι θέλουν να τα ισοπεδώσουν όλα. Να καταργηθεί από τα σχολεία"

Μεγάλες αντιδράσεις από φορείς, συλλόγους και γονείς έχει προκαλέσει η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να δημιουργήσει θεματική εβδομάδα στα σχολεία για τις "Έμφυλες ταυτότητες". Το θέμα συζητήθηκε και στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης όπου ομόφωνα αποφασίστηκε να ζητηθεί η κατάργηση αυτής της ενότητας από τα σχολεία.

Ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας, Παναγιώτης Σκορπίδας, με ανάρτηση του τονίζει: "Χθες Δευτέρα 08-05-2017 συνεδριάσαμε στην Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης με ένα θέμα που ήρθε εκτάκτως από Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων ,πολιτιστικά σωματεία, φορείς της πόλης μας το όποιο είναι ένα εξαιρετικά σοβαρό και επικίνδυνο για την κοινωνία μας, την χώρα μας και την οικογένεια μας θέμα. Είναι η τροποποίηση της εγκυκλίου που έφερε ο Υπουργός Παιδείας κ. Γιαβρόγλου στην Βουλή για την Θεματική εβδομάδα - ενότητα που θέλει να δημιουργήσει στα Γυμνάσια σχολεία της χώρας μας. Ένα από τα θέματα που θα προβάλλονται στα παιδιά είναι το Θέμα « Έμφυλες ταυτότητες » ,δηλαδή πως το παιδί μπορεί να αλλάξει αν θέλει το φύλλο του χωρίς κανένα πρόβλημα και πως είναι απλά δικαίωμα του αν θέλει κάτι διαφορετικό από μικρή κιόλας ηλικία. Επειδή αυτοί οι μοντερνοι βουλευτές και εμπλεκόμενοι κυβερνόντες προσπαθούν να τα ισοπεδώσουν όλα στις λίγες αυτές μέρες θητείας που τους απομένουν στην χώρα μας κάτι πρέπει να κάνουμε εμείς όλοι ο καθένας από την πλευρά του ξεχωριστά.

Στο συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας ΟΜΟΦΩΝΑ ψηφήσαμε στην ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. Εύχομαι ο Θεός να φωτίσει και να αφυπνίσει τόσο τον υπουργό όσο και τους αρμόδιους αυτούς που θέλουν και προσπαθούν να τα ισοπεδώσουν όλα προσπαθώντας να αλλάξουν είτε την θρησκεία μας, ειτε την οικογένεια μας είτε και ολόκληρη την πατρίδα μας .Ως εκλεγένος σύμβουλος στην πόλη μου και εκπροσωπόντας συμπολίτες μας είμαι ηθικά υποχρεωμένος να τοποθετηθώ.Πιστεύουμε στην ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Με αυτά γεννηθήκαμε ,μεγαλώσαμε και ζούμε .Δεν μπορεί να μας τα αλλάξει κανείς.

Παναγιώτης Σκορπίδας
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης
09/05/2017"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...