Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Αρκάς Νίκος Γιαννακόπουλος στη συνάντηση για το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών του Κόμματος της ΝΔ!

Ο Αρκάς Νίκος Γιαννακόπουλος στη συνάντηση για το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών του Κόμματος της ΝΔ!


Συνάντηση γνωριμίας με στελέχη που έκαναν αίτηση για το Μητρώο ΠολιτΙΚών Στελεχών του Κόμματος της ΝΔ, έγινε, το περασμένο Σάββατο, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναΐδα».

Στη συνάντηση μίλησε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, είπε, μεταξύ άλλων: “Είχα πει, στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Η Νέα Δημοκρατία είστε εσείς, τα μέλη της. Εσείς κάνετε τη Νέα Δημοκρατία αυτό, το οποίο πραγματικά πρέπει να γίνει. Η Νέα Δημοκρατία είναι οι άνθρωποι της. Είναι τα παραδοσιακά της μέλη, είναι τα παραδοσιακά της στελέχη, αλλά είναι και οι καινούργιοι άνθρωποι, οι οποίοι θα έρθουν κοντά στη Νέα Δημοκρατία να μας επιτρέψουν να την αλλάξουμε, να την ανανεώσουμε και να την πάμε εκεί που πραγματικά της αξίζει.”

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Αρκάς Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος πολιτεύεται στην περιοχή μας (στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Πέτρου Τατουλη).

Ο ίδιος έγραψε: «Απ’ όλη την Ελλάδα, την Πελοπόννησο αλλά και πολλοί Μεσόνιο βρέθηκαν στο "προσωπικό" κάλεσμα της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη....για να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους θέση....και να μην δίνονται λάθος εντυπώσεις. Στη συνάντηση αυτή ακούστηκαν διάφορα σημαντικά πράγματα και δημιουργούνται ομάδες εργασίας για να μπορέσει η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας να είναι έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας απομακρυσμένη από παθογένειες Αλλάζει η λογική για το "μόνιμο" πολιτικό προσωπικό και μπαίνουν πολλοί πλέον στον αγώνα για την καλυτέρευση της ζωής μας!»

(Στην κεντρική φωτογραφία είναι μαζί ļε την περιφερειακή σύμβουλο Αντωνία Μπούζα, από την Μεσσηνία).

1 σχόλιο

  • anonymoys
    anonymoys Τετάρτη, 10 Μαϊος 2017 16:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσένα Νίκο σε θέλουμε τον Κούλη σου ΟΧΙΙΙΙΙ ! Διώξτε τον όσο είναι καιρός μπας και δεί κυβέρνηση το κόμμα μας!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...