Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Φεστιβάλ Νίκου Γκάτσου» σχεδιάζει η Χορωδία Τρίπολης

«Φεστιβάλ Νίκου Γκάτσου» σχεδιάζει η Χορωδία Τρίπολης

Με αφορμή, σήμερα, τα 25 χρόνια από το θάνατο του μεγάλου συμπατριώτη μας Ποιητή-Στιχουργού, ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ, Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει, ότι, από φέτος (2017), βάζει στα σκαριά τον καινούργιο θεσμό που έλλειπε από την Τρίπολη και την Ελλάδα· ειδικά, από την Τρίπολη την πατρίδα και γενέτειρα (Άνω Ασέα) του ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ!
Θα είναι ένα 3ήμερο Πανελλήνιο Χορωδιακό -και όχι μόνο…- Φεστιβάλ, κατά το οποίο θα τιμάται, κατ’ έτος, όπως του αξίζει, ο μεγάλος μας Ποιητής – Στιχουργός. Κατ’ αυτό, εκτός των Χορωδιακών Συναυλιών, στα πλαίσια του 3ημέρου, θα λαβαίνουν χώρα και παράλληλες εκδηλώσεις (ομιλίες, διαλέξεις, εκθέσεις, συμπόσια…) με τη συμμετοχή σχετικών, προς το αντικείμενο, ειδικών….
Για φέτος, η ημερομηνία πραγματοποίησης του Φεστιβάλ ορίζεται το 3ήμερο 17, 18 και 19 Νοεμβρίου, στο “Μαλλιαροπούλειο Θέατρο”, με τη δέσμευση, από πλευράς Χορωδιών που θα συμμετέχουν, όπως συμπεριλαμβάνουν στο 25λεπτο Πρόγραμμά τους, δύο (2) κομμάτια σε στίχους του Ν. Γκάτσου!
Ήταν καιρός, για την Τρίπολη, να θυμηθεί τον μεγάλο μας ΝΙΚΟ ΓΚΑΤΣΟ, και να δημιουργήσει κάτι το πολύ αντάξιο και σοβαρό γι’ Αυτόν!
Σε αυτό το εγχείρημα επιθυμούμε να έχουμε συμπαραστάτες την Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας, τον Δήμο Τρίπολης, την Περιφέρεια Πελ/νήσου, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, τα Μ.Μ.Ε….
Εντός των ημερών, η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα προβεί σε Πανελλήνια Ανακοίνωση – Πρόσκληση των Χορωδιών, που, θα ήθελαν να λάβουν μέρος, ενώ, στο εγγύς μέλλον, θα είναι σε θέση να δώσει περισσότερα στοιχεία περί του Προγράμματος, τις συμμετοχές…
Από το Δ.Σ. της
ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...