Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νομαρχιακή Συνέλευση ΝΟΔΕ Αρκαδίας: "Η Κυβέρνηση Τσίπρα λατρεύει τους φόρους και την φτώχεια" (vd)

Νομαρχιακή Συνέλευση ΝΟΔΕ Αρκαδίας: "Η Κυβέρνηση Τσίπρα λατρεύει τους φόρους και την φτώχεια" (vd)

Βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος: Μόνο υποανάπτυξη έχει να επιδείξει η Κυβέρνηση και προσκόλληση στην εξουσία για την εξουσία και όχι για τη διακυβέρνηση της χώρας

Με αφορμή το κλείσιμο της αξιολόγησης και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις πραγματοποιήθηκε και στην Τρίπολη, όπως σε όλη τη χώρα, Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας για ενημέρωση των στελεχών του κόμματος. Η Συνέλευση έλαβε χώρα στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας την Παρασκευή 12 Μαΐου και ήταν κλειστή για τα ΜΜΕ ενώ λίγο πριν την έναρξή της ο Βουλευτής Μαγνησίας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Επικοινωνιών και Υποδομών Χρήστος Μπουκώρος παραχώρησε συνέντευξη τύπου. Τον προλόγισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τίμος Κατσίπος ενώ λίγα λόγια είπε και ο Περιφερειακός Συντονιστής Πελοποννήσου Γιάννης Μαλτέζος.

Μεταξύ άλλων ο κ.Μπουκώρος ανέφερε πως η Κυβέρνηση που έλεγε πως θα σκίσει τα μνημόνια φέρνει δύο μνημόνια σε δύο χρόνια και μέτρα που πλήττουν όλες τις επαγγελματικές τάξεις και κοινωνικές ομάδες και κυρίως τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες, από τους οποίους η χώρα περιμένει την έξοδο από την κρίση, αφού είναι αυτοί που παράγουν.

Ο Βουλευτής της ΝΔ σημείωσε δε πως το νέο - το 4ο Μνημόνιο- είναι στεγνό από χρηματοδότηση και στυγνό σε φοροεπιβαρύνσεις. Μάλιστα επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ.Μπουκώρος πως "Ο Τσίπρας λατρεύει τους φόρους και την φτώχεια και αντί να εργαστεί για την ανάπτυξη της Οικονομίας περιορίζεται στην αύξηση των φόρων και στη θέσπιση επιδομάτων φτωχοποίησης" "Δεν λέμε στη ΝΔ ότι για την κατάσταση που δημιουργήθηκε φταίει η νυν Κυβέρνηση αλλά εκείνο για το οποίο κατηγορούμε την Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου είναι πως είπαν ψέμματα στο λαό και υφάρπασαν την ψήφο του και εμπόδισαν την πορεία εξόδου από την κρίση".

Δήλωσε ακόμα πως εκείνο που έχει φέρει η νυν Κυβέρνηση είναι μόνο υποανάπτυξη και μία προσκόλληση στην εξουσία για την εξουσία και όχι για την διακυβέρνηση της χώρας. Εξήγησε ακόμα τους λόγους που η ΝΔ δεν ψηφίζει και τα αντίμετρα, σημειώνοντας πως για να εφαρμοστούν αυτά χρειάζεται ανάπτυξη που δεν μπορεί να επιτευχθεί παρά μόνο αν υπάρξει στάση πληρωμών (συντάξεις, μισθοί) και γενικά "εθνική δίαιτα". Στην Νομαρχιακή Συνέλευση να αναφέρουμε πως ήταν "παρών" και ο πρώην Υπουργός και πρώην Βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος και η Πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη. Δείτε τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε πριν την Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας.

  Νομαρχιακή Συνέλευση ΝΟΔΕ Αρκαδίας-Μπουκώρος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...