Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Θα είμαι "παρών", κοντά στον Αρκαδικό λαό" λέει ο Ανδρέας Λυκουρέντζος!

"Θα είμαι "παρών", κοντά στον Αρκαδικό λαό" λέει ο Ανδρέας Λυκουρέντζος!
"Θα είμαι παρών, κοντά στον Αρκαδικό λαό, όπως το επιβάλλει η συνείδησή μου, το απαιτούν οι περιστάσεις και το χρειάζονται οι αγώνες της Νέας Δημοκρατίας". Αυτή ήταν μία φράση του Ανδρέα Λυκουρέντζου για το πολιτικό του μέλλον που φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τη νομαρχιακή συνέλευση της ΝΔ στην Τρίπολη.
Ο ίδιος έγραψε στη σελίδα του ... "Με αισθήματα συγκίνησης και υπερηφάνειας μίλησα στη Νομαρχιακή Συνέλευση του κόμματός μας,στην οποία συμμετείχαμε στελέχη με αγάπη για την πατρίδα, με ιστορία και προσφορά στην παράταξη αλλά και νέες και νέοι της ΟΝΝΕΔ με όνειρα για τη ζωή και αξιώσεις για ακεραιότητα, αξιοκρατία, διαφάνεια, τίμιες διαδικασίες στην κοινωνία και την οργάνωση.
Έπεται συνέχεια με νέους αγώνες..."

4 σχόλια

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Κυριακή, 14 Μαϊος 2017 23:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ,17:05,ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΩΣΤΟΣΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.

  • anonymoys
    anonymoys Κυριακή, 14 Μαϊος 2017 19:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Η κρίση από τα μνημόνια που έχουν υπογράψει όλοι οι πολιτικοί μας κ. 17.05 πλήττει όλους τους Έλληνες, δεν ξεχωρίζει κόμματα, αποκόμματα ή κινήματα για αυτό ίσως ο 15.42 γράφει θα προτιμούσαμε! Η τιμωρία είναι σκληρή όπως φαίνεται στην προσπάθεια του τ. κ. υπουργού για επανεμφάνιση! (ας μην υπέγραφε τα μνημόνια).

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Κυριακή, 14 Μαϊος 2017 17:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΜΕ;;;;;;ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ;;;;;ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ......

  • anonymoys
    anonymoys Σάββατο, 13 Μαϊος 2017 15:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα προτιμούσαμε να είσαι ΑΠΩΝ όπως και τα μνημόνια...........

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...