Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βλάσης για Κυβέρνηση: "Μειώνουν το αφορολόγητο, κάνοντας φτωχότερα τα ήδη φτωχά νοικοκυριά" (vd)

Βλάσης για Κυβέρνηση: "Μειώνουν το αφορολόγητο, κάνοντας φτωχότερα τα ήδη φτωχά νοικοκυριά" (vd)
Στην "Πρωινή Ζώνη" της ΕΡΤ μίλησε ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης.
Μεταξύ άλλων, είπε...
- ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν τα πάντα προκειμένου να κρατήσουν τις θέσεις τους. Η Κυβέρνηση έχει φέρει μέσα σε 2,5 χρόνια 2 μνημόνια.

- Τα αντίμετρα είναι το καμουφλάζ με το οποίο προσπαθούν να καλύψουν τα μέτρα ύψους 5 δισ. Ευρώ που θα επιβαρύνουν τους Έλληνες πολίτες. Το ίδιο έκαναν πριν 1,5 χρόνο τάζοντας το παράλληλο πρόγραμμα, το οποίο κι αυτό έμεινε στις εξαγγελίες!

- Φέρνουν μείωση στα μισθολόγια ενστόλων, γιατρών και πανεπιστημιακών. Μειώνουν το αφορολόγητο κάνοντας φτωχότερα τα ήδη φτωχά νοικοκυριά και συνεχίζουν την πολιτική εξαπάτησης, που από την πρώτη στιγμή της εκλογής τους εφάρμοσαν.

- Η ΝΔ κατέθεσε την πρότασή της για την απόδοση του 0,5% του πλεονάσματος στους Έλληνες με σωστές κινήσεις όπως: όλα τα παιδιά στους βραφονηπιακούς σταθμούς, μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 20%, μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά προϊόντα από το 24% στο 13% και κατάργηση του φόρου στο κρασί. Η κυβέρνηση όμως για ακόμη μία φορά αδιαφορεί!

- Το Μάϊο 2014 επί κυβερνήσεως ΝΔ η πρόβλεψη για το ΑΕΠ του 2018 ήταν 217 δισ. Ευρώ. Η αντίστοιχη πρόβλεψη σήμερα είναι 188 δισ. Ευρώ, μείον 29 δισεκατομμύρια Ευρώ μέσα στα 2,5 χρόνια της καταστροφικής διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Κάθε νοικοκυριό έχασε 7.000€.

3 σχόλια

  • no name
    no name Τρίτη, 16 Μαϊος 2017 12:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχουν και το θρασσος να να μιλανε δημοσιως οι κυριοι ''ναι σε ολα'', οι ''δεν προλαβα να τα διαβασω'', οι ''σωζω την πατριδα'', οι ''ζαππεια 1,2,3'' κτλ..

  • anonymoys
    anonymoys Δευτέρα, 15 Μαϊος 2017 22:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Μήπως ψήφισες μνημόνια κύριε; Αν ψήφισες καλό είναι να μην μιλάς......

  • no name
    no name Δευτέρα, 15 Μαϊος 2017 12:55 Σύνδεσμος σχολίου

    ας του πει καποιος του Βλασση οτι πρωτος υπευθυνος για τα φτωχα νοικοκυρια ειναι η παραταξη του και το πασοκ οχι ο Συριζα..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...