Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμος Τρίπολης, ξενοδόχοι και αγρότες μαζί στην έκθεση "Ελλάδος Γεύση"

Δήμος Τρίπολης, ξενοδόχοι και αγρότες μαζί στην έκθεση "Ελλάδος Γεύση"
Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου (ΤΟΠ) καθώς και  ο Αγροτικός και κτην/κός συνεταιρισμός  Αρκαδίας, θα δώσουν δυναμικά το παρών στην έκθεση Ελλάδος Γεύση, έχοντας το δικό τους χώρο στο εκθεσιακό περίπτερο του Δήμου Τρίπολης.
Η έκθεση Ελλάδος Γεύση ,θα πραγματοποιηθεί από 18 – 21 Μαΐου στο Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.
Για περισσότερες πληροφορίες:  http://www.elladosgefsi.gr/
Λίγα λόγια για τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου:
Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου (ΤΟΠ), με έδρα την Τρίπολη αποτελεί το πρώτο διαπεριφερειακό τουριστικό σχήμα, που διαμορφώθηκε με πρωτοβουλία των Ενώσεων και των Συλλόγων Ξενοδόχων από τους επτά νομούς της Πελοποννήσου.
Ο νέος φορέας (στην αγγλική εκδοχή Peloponnese Tourism Organization -PTO), αποσκοπεί με τη σύστασή του να επισημάνει στην ελληνική και διεθνή τουριστική αγορά ότι η Πελοπόννησος είναι ένας ενιαίος τουριστικός προορισμός και κατά συνέπεια η οποιαδήποτε τουριστική πολιτική απ’ όπου και αν προέρχεται, θα πρέπει να την αφορά στην ολότητά της.
Λίγα λόγια για τον Αγροτικό και κτην/κό συνεταιρισμό Αρκαδίας:
Ο Αγροτικός και κτην/κός συνεταιρισμός  Αρκαδίας έχει στη δύναμή του 594 ιδρυτικά  φυσικά μέλη (αγρότες, κτηνοτρόφους) που προέρχονται από τη συγχώνευση 15 συνεταιρισμών του νομού Αρκαδίας.

Λειτουργεί με έδρα την Τρίπολη Αρκαδίας με 7 υποκαταστήματα από τα οποία διατίθενται τα πάσης φύσεως αγροτικά εφόδια. Ο ρόλος του νέου Συνεταιρισμού στην αγορά είναι μεγάλος και με τις παρεμβάσεις και τις δραστηριότητες του έχει προσφέρει πολλά στους αγρότες και την Αγροτική οικονομία της περιοχής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...