Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πανελλαδικές εξετάσεις 2017: Το μήνυμα του Αλέξανδρου Γκιτζίρη προς όλους τους υποψηφίους!

Πανελλαδικές εξετάσεις 2017: Το μήνυμα του Αλέξανδρου Γκιτζίρη προς όλους τους υποψηφίους!

Ξεκίνησε σήμερα (Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017), η «δοκιμασία» των πανελλαδικών εξετάσεων, με τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ (επαγγελματικά Λύκεια) να εξετάζονται, στο μάθημα της Ελληνικής Γλώσσας.

Ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου «Γκιτζίρης», κ. Αλέξανδρος Γκιτζίρης, σε μήνυμά του, μέσα από το «Καλημέρα Αρκαδία», αναφέρει: «Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων εύχομαι ολόψυχα δύναμη, ψυχραιμία και κάθε επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και όλες τις υποψήφιες.

Αγαπητά παιδιά, η πολύμηνη προσπάθειά σας, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών και των οικογενειών σας, φτάνει στο τέλος.

Θυμηθείτε ότι η ζωή είναι μπροστά σας. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια σημαντική στιγμή της ζωής σας αλλά δεν είναι η κρισιμότερη. Θα ακολουθήσουν άλλες πολύ πιο καθοριστικές. Να σκέφτεστε ότι, ακόμα κι αν δεν τα καταφέρετε τώρα, θα έχετε κι άλλες ευκαιρίες, είτε μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων, είτε πέρα από αυτές.

Προσπαθήστε να ελέγξετε το άγχος σας και να κοιμηθείτε αρκετά, ώστε να είστε ξεκούραστοι. Η καλή ψυχολογία και η θετική πνευματική σας στάση είναι το ισχυρότερο όπλο στην προσπάθειά σας για επιτυχία. Συγκεντρωθείτε στο στόχο σας και διεκδικήστε το μέλλον σας έχοντας αισιοδοξία, σιγουριά και πίστη στις δυνάμεις σας. Με ηρεμία, πνευματική διαύγεια και νηφαλιότητα όλα θα πάνε καλά.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...