Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Δήμος Μεγαλόπολης βράβευσε το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης (vd)

Ο Δήμος Μεγαλόπολης βράβευσε το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης (vd)

 

Φωτο drt915.gr/Α. Καρδαράς
Ο Δήμος Μεγαλόπολης, σε μια σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 7 Ιουνίου το απόγευμα, βράβευσε το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, το ραδιόφωνο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Πελοπόννησο, για τη συμβολή του στην προβολή και προαγωγή μιας σπουδαίας και μεγάλης διοργάνωσης, όχι μόνο για το λεκανοπέδιο αλλά και για ολόκληρη την Αρκαδία και συγκεκριμένα για τη συμβολή του στην άψογη διοργάνωση του “Run The Theatre 2017”.

Ο δήμαρχος Μεγαλόπολης, Διονύσης Παπαδόπουλος, κατά την ομιλία του, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης, που συνταιριάζει αρμονικά τον αθλητισμό με τον πολιτισμό και στοχεύει στην ανάδειξη του αρχαίου Θεάτρου της πόλης. Ταυτόχρονα επεσήμανε τη συμβολή των χορηγών στην οργάνωση μιας τόσο μεγάλης εκδήλωσης, η οποία τόνισε έχει μεγαλύτερη σημασία όταν εκφράζεται σε πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες, όπως η παρούσα περίοδος. Αυτός, εξήγησε, είναι και ο λόγος που αποφασίστηκε η τιμητική βράβευση των χορηγών, σημειώνοντας πως οφείλουμε να τους αποδίδουμε τα εύσημα.

Ο πρόεδρος της ΔΕΠΕ Τρίπολης, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, παραλαμβάνοντας την τιμητική αυτή διάκριση, υπογράμμισε πως το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης αποτελεί τη «φωνή» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τη «φωνή» της τοπικής κοινωνίας στην Αρκαδία, στέκεται συμπαραστάτης και αρωγός σε κάθε μεγάλη ή μικρή εκδήλωση που διοργανώνουν αυτοδιοικητικοί, πολιτιστικοί και αθλητικοί φορείς, όχι μόνο στο νομό μας, αλλά σ’ όλη την Πελοπόννησο. Κάνουμε το αυτονόητο – υπογράμμισε – και δεν περιμένουμε ανταπόδοση. Αυτό που εσείς κάνετε σήμερα, μας ξάφνιασε θετικά και μας χαροποιεί, γιατί δεν είναι σύνηθες να βραβεύονται δημοσιογράφοι και μέσα ενημέρωσης. Σας ευχαριστούμε και σας δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί, όχι μόνο στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά σε κάθε πρωτοβουλία και εκδήλωση που στοχεύει στην ανάπτυξη της Αρκαδίας μας και προάγει τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τα ιδανικά και τις αξίες του τόπου μας.

Εκτός από το Δημοτικό Ραδιόφωνο, στη συγκεκριμένη τιμητική εκδήλωση βραβεύτηκαν από το δήμο Μεγαλόπολης το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, η Αρχαιολογική Υπηρεσία Αρκαδίας και η προϊσταμένη, Άννα-Βασιλική  Καραπαναγιώτου, οι σύλλογοι γονέων των σχολείων της Μεγαλόπολης, ο σύλλογος γυναικών της πόλης, πολλοί επιχειρηματίες, μέσα ενημέρωσης, δημοσιογράφοι κ.α.

Από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, στην εκδήλωση παρέστησαν, ο πρόεδρος, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, συνοδευόμενος από το Δ/ντή της Επιχείρησης, Δ. Μανιατάκο, τον προϊστάμενο Ειδησεογραφικού Τμήματος, Μηνά Αρτόπουλο, τον προϊστάμενο της Ιστοσελίδας, Αργύρη Καρδαρά και στελέχη της ΔΕΠΕ Τρίπολης.

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του προέδρου της ΔΕΠΕ, Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου, κατά την τελετή βράβευσης.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Τα ηχητικά, ακούστε εδώ: https://www.drt915.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού το kafeneio-megalopolis.gr και το φίλο, Παναγιώτη Αλεβίζο.Βράβευση ΔΡΤ 91,5 από Δ. Μεγαλόπολης για Run The Theatre www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...