Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποκεντρωμένη διαχείριση απορριμμάτων - Έκτακτη συνέντευξη τύπου στην Τρίπολη

Αποκεντρωμένη διαχείριση απορριμμάτων - Έκτακτη συνέντευξη τύπου στην Τρίπολη
«Η τοπική αποκεντρωμένη διαχείριση απορριμμάτων – Οι υπάρχουσες και εφικτές υποδομές της» είναι το θέμα συνέντευξης τύπου που θα γίνει σήμερα στις 2.30 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο στην Τρίπολη».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι ήδη με ακριβοπληρωμένες μελέτες χωροθετημένες και αδειοδοτημένες αποκεντρωμένες μονάδες διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων στους διάφορους Δήμους της Πελοποννήσου είναι ένας κρυμμένος θησαυρός. 
Πληθώρα αδειοδοτημένων Μονάδων ΕΑ, κομποστοποίησης και ΚΔΑΥ είναι έτοιμες να υλοποιήσουν τον σχεδιασμό του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου. Σε ώριμη κατάσταση τελικών μελετών και αδειοδοτήσεων τουλάχιστον 4 ΧΥΤΥ. Το χαμηλό επενδυτικό κόστος και κόστος λειτουργίας είναι δεδομένο. Όμως όλα αυτά που εξασφαλίζουν την φτηνότερη, κοινωνικά αποδεκτή και περιβαλλοντικά φιλικότερη διαχείριση των αστικών στερεών αποβλήτων στην Πελοπόννησο αποκρύπτονται και παρεμποδίζονται να λειτουργήσουν.
Η ΣΔΙΤ-ΤΕΡΝΑ της Περιφέρειας είναι μια πλέον ξεπερασμένη αντίληψη διαχείρισης αποβλήτων ΕΚΤΟΣ ΕΣΔΑ και του ΠΕΣΔΑ του ΦΟΔΣΑ. 
Στη συνέντευξη θα παραβρεθούν Δήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι, Εκπρόσωποι Περιφερειακών και Δημοτικών Παρατάξεων, Συνδικαλιστικών οργανώσεων, Συλλογικότητες ενεργών πολιτών και πολίτες .
1)ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗΣ «Η ΑΝΑΛΗΨΙΣ», Κολοκοτρώνη 108, Πειραιάς. 2) ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΑΣΕΑΤΩΝ, Κοραή 3, Αθήνα. 
3)ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΡΑΣΤΑΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, Κεραστάρι Αρκαδίας
4) ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΛΛΙΡΡΟΙΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ», Σταδίου 60, Αθήνα.
5) ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΩΝΣΤΝΤΙΝΑΙΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ», Σοφοκλέους 5, Αθήνα. 
6) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΑΙΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ», Κουμουνδούρου 37, Αθήνα. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...