Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μοναδικές μουσικές εκδηλώσεις σε θέατρα της Αρκαδίας!

Μοναδικές μουσικές εκδηλώσεις σε θέατρα της Αρκαδίας!
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στα πλαίσια της σύνδεσης και αξιοποίησης των χώρων πολιτισμού της Αρκαδίας, αρχαίων και νεοτέρων διοργανώνει μουσικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με τους Δήμους Ιλίου, Γορτυνίας, Μεγαλόπολης και Βόρειας Κυνουρίας.

Οι μουσικές εκδηλώσεις έχουν γενικό τίτλο “ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ – Oρχήστρες και Παράδοση”, και θα συμμετέχον σε αυτές το Μουσικό Σχολείο Ιλίου, το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης, η Χορωδία Ορφέας, η Χορωδία Τρίπολης, ο Σύλλογος Αρκάδων Ιλίου και το Κέντρο Ημέρας Αμάλθεια.

Οι χώροι στους οποίους θα πραγματοποιηθούν οι μουσικές εκδηλώσεις είναι το Αρχαίο Θέατρο Μαντινείας, το Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης, το θέατρο Μίκης Θεοδωράκης Δημητσάνας και το Θέατρο Παραλίου Άστρους

Κατά το τριήμερο 23 – 24 και 25 Ιουνίου το φιλόμουσο και φιλότεχνο κοινό, Αρκάδες και μη, θά έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν:

Στο Αρχαίο Θέατρο Μαντινείας την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 στις 21:00 τη Χορωδία Ορφέας και τη Χορωδία Τρίπολης σε έργα Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Ηλ. Καραγιάννη, σε στίχους Νίκου Γκάτσου, Ιακ. Καμπανέλη, Ανδρέα Κάλβου κ.α.

Στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στη Δημητσάνα, το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 και στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017, στις 21:00, το Μουσικό Σχολείο Ιλίου με τη συμμετοχή της Ορχήστρας Δωματίου, της Λαϊκής Ορχήστρας, του Συνόλου Κιθάρας και της Χορωδίας του Σχολείου, θα αποδώσουν μουσικά έργα του Μάνου Χατζιδάκι σε στίχους Ν. Γκάτσου, Μ Σαχτούρη, Μ Κακογιάννη Γ.Β. Ιωαννίδη, Ν. Περιγιάλη, Γ. Ερμιζά

Στο Θέατρο Παραλίου Άστρους, την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 στις 21:00, το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης θα παρουσιάσει μέρος της μουσικής δουλειάς τριών συνόλων:
Της Ευρωπαϊκής Χορωδίας υπό την Διεύθυνση της Χριστίνας Αθανασοπούλου, της Ορχήστρας Ελληνικής Μουσικής σε ένα Ποπ αφιέρωμα στο ’80 και της Παρδοσιακής Ορχήστρας και Χορωδίας σε μια περιήγηση στην παραδοσιακή μουσική όλης της Ελλάδας.

Η είσοδος στους χώρους των εκδηλώσεων είναι ελεύθερη. 
Για πληροφορίες 2710557058

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...