Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φροντιστήριο "Πρόοδος": Ημερίδα ενέπνευσε και έδωσε λύσεις στα παιδιά για το μηχανογραφικό! (vd)

Φροντιστήριο "Πρόοδος": Ημερίδα ενέπνευσε και έδωσε λύσεις στα παιδιά για το μηχανογραφικό! (vd)
Μία εξαιρετικά επίκαιρη (λόγω μηχανογραφικού…) ημερίδα έγινε στην Τρίπολη, από το Φροντιστήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΡΟΟΔΟΣ, που είναι μέλος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (ΟΕΦΕ).
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, σε μία γεμάτη, από κόσμο αίθουσα και θέμα της ήταν " Σπουδές - δυνατότητες & επαγγελματικός προσανατολισμός".
Στο πλαίσιο της ημερίδας που «αγκαλιάστηκε» από τα παιδιά, άνοιξε τους ορίζοντες για τις επιλογές που θα γίνουν στην κατάθεση του μηχανογραφικού.
Οι ομιλητές ενέπνευσαν και έδωσαν λύσεις στα παιδιά που ήταν παρόντα στην εκδήλωση αυτή.

Η Πάνυ Σαράφη είπε ότι οι μαθητές πρέπει να διαβάζουν και να είναι σοβαροί σε αυτό που πρέπει να αποφασίσουν, να επιλέξουν από καρδιάς.

Ο Ηλίας Σπυρόπουλος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη της εκδήλωσης που έδωσε μια διαφορετική προσέγγιση στο θέμα συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου, μέσα από εμπεριστατωμένες αναλύσεις.

Στο βίντεο, μιλούν ακόμα ο Ηλίας Σιώρης, αντιπρύτανης και Διευθυντής του ερευνητικού κέντρου στο Πανεπιστήμιο Bolton, η Τουλα Ρεπαπή, διευθύντρια επιλογής φοιτητών στα Μάστερ και Διδακτορικά στο New York College της Αθήνας, ο Δημήτρης Φίλιας που είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Λογοτεχνικής Μετάφρασης και Συγκριτικής Γραμματολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και επίσης καθηγητής και συνεργάτης της Π. Σαράφη στη Γαλλοφωνια στο θεσμό Le français et nous και τέλος ο Μαθηματικός – Ερευνητής – Σύμβουλος Σταδιοδρομίας Στράτος Στρατηγάκης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...