Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής για 44η φορά στα Λαγκάδια!

Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής για 44η φορά στα Λαγκάδια!
Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας(ΔΗΚΕΓ), στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνουν για την ανάδειξη του λαϊκού μας πολιτισμού, θα οργανώσουν κι εφέτος, τον 44ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017, ώρα 8:30 μ.μ. στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδίων Γορτυνίας.

Ο Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής ιδρύθηκε το 1973 από τον λαγκαδινό λογοτέχνη Χρήστο Νικήτα, τον επονομαζόμενο Στρατολάτη, στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδίων με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Παρασκευής και της μεγάλης εμποροπανήγυρης που αποτελούσε σημαντικό γεγονός για εκείνη την εποχή.

Δημιούργησε ένα βήμα έκφρασης της λαϊκής μουσικής παράδοσης, ένα βήμα στους ερασιτέχνες μουσικούς και τραγουδιστές να δείξουν το ταλέντο τους και μια εστία αναμμένη που κρατά το τραγούδι της παράδοσης μας ζωντανό.

Πρόκειται για μία διοργάνωση η οποία επί σαράντα τέσσερα συναπτά έτη προσελκύει το ενδιαφέρον των ασχολουμένων με το δημοτικό τραγούδι και ανήκει πλέον στην πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.

Έντυπα αιτήσεων, προκηρύξεις και όλο το πληροφοριακό υλικό μπορείτε να το βρείτε σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Γορτυνίας καθώς και στο internet, στις ιστοσελίδες του δήμου http://www.facebook.com/DiscoverGortynia', 'www.facebook.com/DiscoverGortynia');" target="_blank">www.facebook.com/DiscoverGortyniawww.gortynia.gov.gr, καθώς και σε άλλες ιστοσελίδες της Αρκαδίας.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε ν’ απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 2797022700, 2795360330, fax: 2797024401, 2795031855

Kατεβάστε την Προκήρυξη του Διαγωνισμού και την Αίτηση Συμμετοχής

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...