Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συγχαρητήρια του Μητροπολίτη Αλέξανδρου στο "Καλημέρα Αρκαδία" για τη στήριξη σε δοκιμαζόμενες οικογένειες! (vd)

Συγχαρητήρια του Μητροπολίτη Αλέξανδρου στο "Καλημέρα Αρκαδία" για τη στήριξη σε δοκιμαζόμενες οικογένειες! (vd)
Το «Καλημέρα Αρκαδία» δεν έμεινε στα λόγια και πέρασε στις πράξεις. Τα έσοδα από το party για τα «10 χρόνια Καλημέρα Αρκαδία» έπιασαν τόπο και οδηγούνται σε οικογένειες που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.
Ήδη, από την περασμένη Τετάρτη, δεκάδες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, μεταφέρθηκαν στο Καλάθι του Πτωχού Αδελφού της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, με σκοπό να καταλήξουν σε οικογένειες και συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες στιγμές. Η βοήθεια θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες.
Την πρωτοβουλία του "Καλημέρα Αρκαδία" επαίνεσε δημοσίως ο Μητροπολίτης κ. Αλέξανδρος, ο οποίος έκανε δηλώσεις από το Λεωνίδιο.
 
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

«Αυτή η κίνηση είναι πολύ ευχάριστη και δείχνει ότι οι συμπατριώτες μας έχουν εύσπλαχνη καρδία και δεν θέλουν να είναι στερημένοι οι συνάνθρωποι μας. Για το λόγο αυτό επαινώ τη χειρονομία και στο περιοδικό Αλιεύς που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες έχω εκφράσει τις ευχαριστίες μου σε όλους εκείνους που μας βοήθησαν να στηριχθεί το Καλάθι του Πτωχού Αδελφού.
Κάθε μήνα, μοιράζουμε ένα μεγάλο αριθμό δεμάτων με τροφίμων, πάνω από 800 άτομα. Στηρίζουν περισσότερο εκείνους που είναι αξιοπρέπειες, δεν είναι σαν εκείνους τους επαγγελματίες επαίτες.
Έχουμε βρει από τις ενορίες ποιοι άνθρωποι έχουν ανάγκη και τους δίνουμε το βοήθημα χωρίς θόρυβο.»
 
Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ
 
Την Τετάρτη, παραδόθηκαν τα πρώτα τρόφιμα και ο Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Βασιλείου π. Ιωάννης Σουρλίγγας εξήρε την πρωτοβουλία του «Καλημέρα Αρκαδία», ενώ μετέφερε και τα συγχαρητήρια και τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Αλέξανδρου.
Η ιδιοκτήτρια του «Καλημέρα Αρκαδία» Έλλη Αρτοπούλου ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, τους φορείς και τα πρόσωπα που στήριξαν από την πρώτη στιγμή αυτή την πρωτοβουλία. Υπογράμμισε ότι τα τρόφιμα και τα άλλα είδη, τα φάρμακα και άλλες προσφορές (ιατρικές εξετάσεις, ταξίδια και άλλα) προέρχονται αποκλειστικά από την τοπική αγορά που πάντα στηρίζει το «Καλημέρα Αρκαδία».
Στο «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού» της Μητροπολίτης συμβάλλουν γυναίκες που βοηθούν σε αυτό το θεάρεστο έργο, με την Πρεσβυτέρα να τονίζει ότι υπάρχουν μεγάλες ανάγκες και ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία του «Καλημέρα Αρκαδία».
 
Ο επιχειρηματίας κ. Ηλίας Καναβέτας επισήμανε ότι η εταιρεία του συνδράμει σε κάθε ευκαιρία άπορες οικογένειες και προσέθεσε ότι «με τη βοήθεια του Θεού θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».
Η Ελεάνα Θάνου πρόσφερε για δύο οικογένειες δωρεάν υπηρεσίες από το κομμωτήριό της για έναν ολόκληρο χρόνο.
Ο Παύλος Πουλογιαννόπουλος έδωσε συγχαρητήρια για την τόσο σπουδαία πρωτοβουλία του «Καλημέρα Αρκαδία» και τόνισε ότι η δύναμη των πολλών κάνει θαύματα.
 
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πέρα από τα τρόφιμα, τα είδη πρώτης ανάγκης και τα φάρμακα, υπάρχουν κι άλλες δωρεάν υπηρεσίες που θα προσφερθούν σε συνανθρώπους μας.
Για 2 τυχερούς διανυκτερεύσεις για όλη την οικογένεια, στο ΟΝΕΙΡΟΣΠΙΤΟ που βρίσκεται στη κεντρική Εύβοια 20 λεπτά από το κέντρο της Χαλκίδας. Είναι ένας χώρος εγκάρδιας φιλοξενίας, είναι όμως κι ένα ολοζώντανο αγρόκτημα 10 στρεμμάτων, με το πρόγραμμα και τις δουλειές του. Θα πάρετε μια αξέχαστη γεύση της αγροτικής ζωής, συμμετέχοντας, κατά βούληση, στις καθημερινές μας δραστηριότητες, ν’ ασχοληθείτε με την κηπουρική, το φύτεμα, το βοτάνισμα και το μάζεμα των φρούτων ή και στην περιποίηση των ζώων. Να ξαναμάθετε τι σημαίνει χώμα, αέρας, ζώα και φυτά. Οι άνθρωποι του αγροκτήματος θα σας ξεναγήσουν και θα σας αποδείξουν ότι η Φύση....είναι η φύση μας.
Επίσης, ο κ. Ανδρέας Κόμης (μαιευτήρας γυναικολόγος) προσφέρει σε 3 γυναίκες Test pap & Test pap μαστού.
Το Pharmacy Shop προσέφερε είδη ατομικής υγιεινής και το Eleana Cosmic Salon δωρεάν κουρέματα για έναν ολόκληρο χρόνο.
 
ΧΟΡΗΓΟΙ
Τζαβάρας Α.Ε.
Όμιλος Επιχειρήσεων Καναβέτας
Ευ Βαδίζειν
Azalea Spa
Delmar
Άσπρο Πάτο
Hari Saloon
Ελεάνα Cosmic Salon
Best Advice
 
ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ
Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης
Νέα Τρίπολη – Γιάννης Σμυρνιώτης
Τρίπολη Αύριο – Κώστας Τζιούμης
Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα – Νίκος Τσιαμούλος
Μαντινειακή Συμπολιτεία – Αντωνία Γιαννούλη
Κώστας Καπετάνιος (Αρκάς, με καταγωγή από το Βαλτεσινίκο, Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στην Παναρκαδική Αδελφότητα Καναδά)
 
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Αρκαδική Τηλεόραση
Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης
Αrcadia 93.8
Piraeuspress.gr
www.24wro.eu
Καρύδης Labels
Vasileios Koutroumanos
arcadiasports.gr
Εφημερίδα Γορτυνία
ΠΑΜΕ ΑΡΚΑΔΙΑ
Βόλτα στην Τρίπολη
www.ictlab.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...