Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Δήμος Τρίπολης "τρέχει" τη μεταβατική λύση για διαχείριση απορριμμάτων στο Μεγαβούνι!

Ο Δήμος Τρίπολης "τρέχει" τη μεταβατική λύση για διαχείριση απορριμμάτων στο Μεγαβούνι!
Με κατά πλειοψηφία απόφαση -μειοψηφούντος του μέλους κ. Ταλούμη Κωνσταντίνου ο οποίος ψήφισε παρών- η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης ενέκρινε την δαπάνη και διαθέτει πίστωση ποσού 526.000,00 €, προερχόμενη από Επιχορήγηση ΥΠ.ΕΣ, για την εκτέλεση του έργου «Προσωρινή μεταβατική λύση διαχείρισης απορριμμάτων Δ. Τρίπολης –Α΄ ΦΑΣΗ: Περίφραξη και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου».

Επίσης, αποφάσισε την εκτέλεση του έργου «Προσωρινή μεταβατική λύση διαχείρισης απορριμμάτων Δ. Τρίπολης –Α΄ ΦΑΣΗ: Περίφραξη και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου», με ανοικτή διαδικασία και με το σύστημα προσφοράς με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης για κάθε ομάδα τιμών ομοειδών εργασιών και ενέκρινε τη διακήρυξη, ενώ καθόρισε και τους όρους της δημοπρασίας.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στο Δημαρχείο Τρίπολης, Λαγοπάτη 45 & Αταλάντης, Αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τρίπολης - 1ος όροφος, στις 08/08/2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00π.μ. από την Δ/νση Τ.Υ. και Πολ/μίας του Δ. Τρίπολης.

Περιγραφή και ουσιώδη χαρακτηριστικά του έργου

Με το έργο προβλέπεται να γίνουν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου (περιμετρικού και εσωτερικού), συνολικής έκτασης Ε=62.257,00 τ.μ. στην θέση "Μεγαβούνι" της Τ.Κ. Βαλτετσίου, Δ.Ε. Βαλτετσίου του Δήμου Τρίπολης. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν χωματουργικές εργασίες, κατασκευή περιμετρικής συμπαγούς περίφραξης συνολικού ύψους 2,20 μ., κατασκευή περιμετρικής δεντροφύτευσης σε μια ζώνη πλάτους 5,00 μ., κατασκευή οδοποιίας, μήκους 1150,00 μ. και πλάτους 5,00μ. περιμετρικά του χώρου και θα κατασκευαστούν οι υποδομές για άρδευση και ηλεκτροφωτισμό.

Προθεσμία εκτέλεσης του έργου

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε τέσσερεις (4) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: https://diavgeia.gov.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...