Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σώμα Ελληνικοί Οδηγισμού | Το χαρούμενο δάσος στη Μελιγού Κυνουρίας! (εικόνες)

Σώμα Ελληνικοί Οδηγισμού | Το χαρούμενο δάσος στη Μελιγού Κυνουρίας! (εικόνες)
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ 2017- ΜΕΛΙΓΟΥ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΣΜΗΝΗ Β.ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ-ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΜΕΘΩΝΗΣ-ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Μελινδίνο 5 Ιουλίου 2017 ,το πέπλο της ηρεμίας έχει εξαφανιστεί, τη θέση του παίρνει ο πανικός κ η ανησυχία ,τι συμβαίνει αραγε ; 
ύποπτες κινήσεις …..ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ 
Ο Ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς, με τον πιστό του φίλο Δόκτορα Ουάτσον, καλούν τα Σμήνη, Β. Κυνουρίας ,Λουτρακίου ,Μεθώνης ,Σαλαμίνας και Τρίπολης για βοήθεια γιατί έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς από τη μη παραβιασμένη κοσμηματοθήκη της Κόμισσας Μόρκαρ το σπάνιο γαλάζιο Ρουμπίνι στο ξενοδοχείο «Κοσμοπόλιταν»!!
Το σπάνιο γαλάζιο Ρουμπίνι έχει ακολουθήσει μια απίστευτη διαδρομή, γεμάτη απανωτές ληστείες και ατυχήματα! Ταξιδεύει από τον ποταμό Αμοΐ στα βάθη της Κίνας, μέχρι τα χιονισμένα βουνά των Ελβετικών Άλπεων για να καταλήξει στο Βικτωριανό Λονδίνο ως δώρο στα χέρια της ψηλομύτας Κόμισσας Μόρκαρ !
Μια Εβδομάδα στη Μελιγού Κυνουρίας γεμάτη αγωνία και μυστήριο ,εμπόδια που έπρεπε να περαστούν ,δοκιμασίες , καλά κρυμμένα στοιχεία που κάθε μέρα υποδείκνυαν άλλον ύποπτο ,οι κάτοικοι του χωριού συμμετέχουν στην ερεύνα δίνοντας τα χαρακτηριστικά του ενόχου ……αλλά ποιος ήταν τελικά ο ένοχος ; Μόνο τα πουλιά μπορούν να δώσουν απάντηση!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...